Liga Națională de handbal feminin, etapa a XVI-a

CSU Neptun merge cu mult entuziasm sub Tâmpa

160
CSU Neptun merge cu mult entuziasm sub Tâmpa - liganationalacsuneptun-1422034140.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 25 ianuarie, CSU Neptun dispută, în deplasare, meciul cu ASC Corona Brașov, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport, de la ora 12.30.

De la începutul anului, în campionat, constănțencele au remizat cu Cetate Deva și au câștigat partida cu Mureșul, iar în urmă cu câteva zile, au învins pe HC Zalău, în optimile Cupei României. Andreea Enescu și compania au pornit cu forțe proaspete, iar entuziasmul lor crește de la o partidă la alta.

"Mergem să luăm puncte în orice deplasare, chiar dacă nu suntem alături de public. Trebuie să strângem cât mai multe puncte, nu contează cu cine jucăm, important este să jucăm și să arătăm ceea ce pregătim la antrenamente și ce indicații primim", a declarat portarul Paula Vișan, nou venită la echipă, care a menționat faptul că s-a acomodat foarte bine și că a fost primită cu brațele deschise.

În clasament, diferența de punctaj dintre cele două echipe este uriașă. CSU Neptun se află în partea inferioară a ie-rarhiei, cu 13 puncte, iar Corona Brașov se află pe locul al treilea, cu 36 de puncte.

Iată care sunt celelalte partide ale etapei: HC Dunărea Brăila - Unirea Slobozia, HCM Roman - CSM Ploiești (ora 11.00, în direct la Digi Sport), Mureșul Târgu Mureș - HC Zalău, HCM Baia Mare - Cetate Deva (ora 19.00, în direct la Digi Sport), CSM București - U Cluj (ora 20.30, în direct la Digi Sport).

Etapa se va încheia marți, 27 ianuarie, când va avea loc meciul dintre HCM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova (ora 17.00, în direct la Digi Sport). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1425 secunde