O nouă lovitură pentru HCM Constanța. Laurențiu Toma n-a fost iertat de Comisia de Apel. E recidivist!

594
O nouă lovitură pentru HCM Constanța. Laurențiu Toma n-a fost iertat de Comisia de Apel. E recidivist! - laurentiu-1421339218.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Handbal a analizat, la reuniunea de săptămâna aceasta, memoriul depus de jucătorul Laurențiu Toma, prin care căpitanul de echipă al campioanei României so-licita reducerea pedepsei primite după incidentele survenite în timpul meciului cu AHC Dunărea Călărași, dis-putat la Constanța, în data de 5 decembrie. 


După acel joc, Comi-sia de Disciplină a FRH a decis să-l suspende timp de trei etape, începând cu data de 10 decembrie, și să-l amendeze cu 800 de lei, pentru comportare neregulamentară grosolană. 


Toma a făcut apel, însă nici pe această cale nu a găsit înțelegere, fiind considerat recidivist. "În legătură cu apelul jucătorului Toma Laurențiu Mihai, de la HCM Constanța, Comisia de Apel menține hotărârea Comisiei de Disciplină a FRH, nr. 59/09.12.2014, sportivul fiind în stare de recidivă", informează site-ul oficial al Federației Române de Handbal.


Victorie în amicalul cu Steaua 
Aflată într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, HCM Con-stanța a bifat cea de-a doua victorie în ami-calele de săptămâna aceasta. După ce a învins, luni seară, naționala de ca-deți, scor 38-15, cam-pioana României s-a impus, miercuri seară, în fața Stelei București, cu scorul de 25-19 (13-10). HCM are programat un nou amical, astăzi, cu CSM Ploiești, iar sâm-bătă, se va întoarce la Constanța. Formația antrenată de Zvonko Sundovski va susține primul meci oficial al anului în data de 28 ianuarie, cu Potaissa Turda, în etapa a 16-a a Ligii Naționale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2854 secunde