Campionii Constanței la squash, ediția de primăvară

1605
Campionii Constanței  la squash,  ediția de primăvară - campionii-1496937744.jpg

Articole de la același autor

A căzut cortina peste ediția de primăvară a Campionatului Constanței la squash, turneu desfășurat pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Vivo! Constanța.

În Divizia A, titlul de campion i-a revenit lui Vlad Roman, urmat, în ordine, de Răzvan Țurlea, Valentin Radu, Geo Deleanu, Ilie Bănică, Dragoș Vasilescu și Narcis Osman. A retrogradat direct Alexandru Dragomir, în timp ce Antonio Dragomir și Lucian Ciaciu merg la baraj.

Trecând la Divizia B, trebuie spus că Dan Sucevan și-a câștigat dreptul de a evolua, în sezonul viitor, în primul eșalon, iar Vali Barba și Alina Alexandrescu își vor încerca norocul la baraj. În schimb, Adrian Ghiță a retrogradat în Divizia C, la barajul supraviețuirii mergând David Niță și Emad Salem.

Performerul Diviziei C este Costin Pârvu, care a promovat în DB, ligă în care vor să ajungă și Radu Colțescu, și Romulus Crețu, cu condiția de a avea succes în baraj.

v v v

Altfel, în perioada 17-19 iunie, la Constanța, va avea loc ultimul turneu național al sezonului competițional 2016/2017: Cupa West Side, ediția a X-a. Vor participa, în total, 64 de jucători, în DA, DB - masculin și DA - feminin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4338 secunde