Canotaj / Două echipaje româneşti, calificate în semifinale, la Mondialele din Cehia

197
Canotaj / Două echipaje româneşti, calificate în semifinale, la Mondialele din Cehia - c-1625733502.jpg

Articole de la același autor

Două echipaje româneşti, cel de patru vâsle feminin şi cel de patru rame masculin, s-au calificat în semifinale la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Racice (Cehia), informează Federaţia Română de Canotaj.

Ambarcaţiunea patru vâsle feminin (BW4x), avându-le la bord pe Patricia Cireş, Emanuela Ioana Ciotău, Andrada Maria Moroşanu şi Georgiana Simona Huc, a terminat cursa de calificare pe locul al treilea în seria sa.

La patru rame masculin (BM4-), Dumitru Alexandru Ciobică, Nicu Iulian Chelaru, Florin Ceobanu şi Claudiu Neamţu au câştigat seria în care au luat startul.

Echipajul de dublu rame masculin (BM2-), compus din Andrei Mândrilă şi Alexandru Laurenţiu Danciu, a terminat pe locul al treilea în seria sa şi va evolua în recalificări, iar în proba de simplu vâsle masculin (BM1x), Cristian Vasile Nicoară a încheiat cursa pe locul cinci şi va lua startul în recalificări.

Echipajul de patru rame feminin (BW4-), compus din Alice Țurcanu, Alina Baleţchi, Andreea Popa și Geanina Juncanariu, a terminat prima cursă pe locul trei și intră la recalificări, fetele din barca de dublu vâsle feminin (BW2x), Alexandra Ungureanu și Cristina Drugă, au încheiat pe locul doi cursa de calificare și intră direct în semifinalele A/B, iar la dublu vâsle masculin (BM2x), Iulian Nestian și Dumitru Antonio Stoica au încheiat cursa pe locul patru și intră la recalificări.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Canotaj / World Rowing 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde