Canotaj / Echipajul de dublu vâsle masculin al României a ratat calificarea în semifinale, la Mondialele de la Racice

172
Canotaj / Echipajul de dublu vâsle masculin al României a ratat calificarea în semifinale, la Mondialele de la Racice - untitled-1663766089.jpg

Articole de la același autor

O singură barcă tricoloră a intrat în concurs, miercuri, 21 septembrie, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice (Cehia), cea de dublu vâsle masculin, cu Andrei Cornea și Ionuț Cojocaru la bord. Tricolorii au evoluat în sferturile de finală ale probei și au terminat cursa pe locul patru, după echipajele din Spania, Polonia, Canada, în afara primelor trei locuri care au dat accesul în semifinale, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Debutanți la Mondialele de seniori, românii vor mai avea două curse de clasament la această ediție a competiției și simt că experiența de la Racice le va prinde bine anul viitor.

„A fost o cursă tare, mult peste așteptări. Am dat tot ce am putut, suntem la primul Campionat Mondial de seniori și pot spune că a fost un concurs bun. Mai avem două curse în care vom da tot ce putem, contează fiecare loc pentru noi! E o experiență care ne va ajuta în viitor!”, a spus imediat după cursă Andrei Cornea.

Joi, 22 septembrie, românii vor evolua în semifinale în următoarele probe: simplu categorie ușoară, dublu rame, dublu vâsle, patru rame - feminin și patru rame, patru vâsle - masculin.

Prima probă e programată la ora 10.40, iar competiția se poate vedea în direct pe Prima Sport 2.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.307 secunde