Căpitanul Farului trăiește coșmarul carierei sale de fotbalist

1748
14
Căpitanul Farului trăiește coșmarul carierei sale de fotbalist - dsc0218-1321305648.jpg

După remiza suspectă de vineri (3-3 cu FC Snagov), urmată de decizia Consiliului Director a clubului, aceea de a trimite patru jucători la echipa de juniori, a venit rândul fotbaliștilor cu pricina să-și prezinte punctul de vedere.

Ieri, trei dintre jucătorii "exilați" la juniori și-au exprimat, în exclusivitate pentru "Cuget Liber", opiniile vizavi de scandalul creat la club.
Căpitanul de echipă al Farului, Liviu Ștefan, a declarat, dimineață, că nu i s-a comunicat nimic de către conducerea clubului în legătură cu decizia respectivă. "Nu mi s-a spus nimic oficial, nu mi s-a comunicat nimic. Sunt dezamăgit de afirmațiile care s-au făcut la adresa mea și vreau mai întâi să mă lămuresc, să aflu tot ce trebuie să știu", a spus căpitanul alb-albaștrilor.
După-amiază, Ștefan a completat că ceea ce trăiește în momentul de față este un coșmar.
"Sunt farist de la 10 ani. La Farul, mi-am împlinit un vis, vis pe care speram să-l închei cu o promovare în Liga I. Ar fi fost un lucru extraor-dinar! Cred că nu am făcut de râs această echipă și cred că mi-am făcut datoria aici. Am acceptat fără să ezit nicio secundă o micșorare a salariului, tocmai pentru că iubesc acest club. Toți suporterii Farului trebuie să știe că ceea ce s-a spus despre mine nu este adevărat, este o invenție! S-a împroșcat cu noroi în cariera mea! Nu-mi vine să cred așa ceva! Ceea ce trăiesc este un coșmar, din care sper să mă trezesc cât mai repede. Eu și familia mea suntem distruși, nu-mi vine să mai ies din casă", a spus fotbalistul.

La rândul său, fundașul Ionel Posteucă a declarat că nimeni din club nu l-a informat despre decizia conform căreia a fost trimis să se pregătească la echipa de juniori.
"Nu m-a contactat nimeni din club! M-au sunat doar câțiva prieteni și m-au anunțat că erau anumite articole despre mine în ziare. Vreau să stau de vorbă cu cei din conducerea clubului, să mă informeze oficial, nu să aflu din ziare!", a spus Posteucă.
De asemenea, portarul "marinarilor", Cornel Cernea, a precizat că nu poate comenta decizia Consiliului Director în urma căreia a fost trimis să se pregătească la echipa de juniori, în condițiile în care nu i s-a comunicat nimic în mod oficial.
"Conducerea să-mi spună în față ce are de spus! Așa mi se pare normal", a afirmat Cernea.
Singurul dintre cei patru jucători trimiși la echipa de juniori a clubului care nu a putut fi contactat este atacantul Ștefan Ciobanu.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
codita telegraf
15 noiembrie 2011
LIVIU LIBER

LIVIU STEFAN CRED CA ESTE NEVINOVAT .... DAR DACA A GRESIT SA I SE TAIE CAPUL!

alex fcf
15 noiembrie 2011
pacat de liviu

pacat de liviu stefan, farist de mic, daca a gresit nu il pot ierta, totusi clubul tre sa aduca ceva concret in excluderea lor. cu farul pana la moarte

codita
15 noiembrie 2011
pentru unu

fa-ti un control baiete.sa citesti tu si tot neamul tau,jegul de telegraf.FORZA FARUL.LIVIU STEFAN,NEVINOVAT.VICTORIE LA MANGALIA.

codita
15 noiembrie 2011
doar cuget

urca-te moca in autocar,sa pleci la mangalia si taci.daca n-ai femeie si n-ai ce face,fa-ti o laba.hai mai baga mesaje,ca sa am de cine rade.hai farutul.lasati cearta.e nevoie de liniste.ce-a fost,a fost.defapt sigur,n-a fost nimic.adunati-va pentru cele doua meciuri,sa luam 6 puncte.nu-i timp de cearta.nu vrem,scandal,vrem puncte.

blat
15 noiembrie 2011
de unde stii tu ca nu a fost

la botosani atunci aveai 4-1 pe bilet la parisport scor exact la ramnicu sarat ai ghicit la fel.ce esti ghicitor in stele.faci pe prostul dar stii multe.se mai mira lumea ca esti vazut din club in club.cu asemenea rezultate ghicite traiesti 1an.a fost blat.afara cernea posteuca

Erik
15 noiembrie 2011
Blat?

Nu cred, nu pot sa cred ca Liviu este vinovat. Liviu este un farist adevarat, nu ar face asa ceva. In acest meci a jucat bine si a dat gol cum sa faca Blat???Blatistii au fost in tribune

Erik
15 noiembrie 2011
Daca a fost Blat???

Cand declari in presa ca Marian Posteuca era la tribuna oficiala impreuna cu oficialitati de la Snagov, si-l suspectezi pe Posteuca I care era in teren de blat, te dai singur de gol, pai de ce nu ai luat masuri daca stiai dinainte.Acum imi dau seama de ce Rege a stat cuminte nu a scos niciun cuvant in timpul meciului iar dupa meci a declarat ca el are o echipa care poate reveni de la orice rezultat in zece minute ha ha ha astia se dau singuri de gol.Rusine celor care au comandat blatul

constantean
15 noiembrie 2011
fii tare liviu

eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa ti gasasti alta echipa pl aici la faru toti constanteni au fost batjocoriti,pana nu pleaca giani echipa nu si va reveni....bafta capitane!!!

farist
15 noiembrie 2011
eraore

se face o mare greseala. liviu nu a vindut meciul. nici pe asta, nici pe altul. altii fac prostii si au nevoie de tapi ispasitori. o sa vedeti. liviu o sa joace inca de etapa viitoare.

suporter
15 noiembrie 2011
giani?

nu cumva e mana pariorului de giani, care de fapt de asta a si luat farul? nu stiu, intreb si eu

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Sport : BLAT la Farul?
Pagina a fost generata in 0.9194 secunde