Fotbal, FC Farul / Liviu Ștefan, Cernea, Posteucă și Ciobanu vor să-și rezilieze contractele

894
4
Fotbal, FC Farul / Liviu Ștefan, Cernea, Posteucă și Ciobanu vor să-și rezilieze contractele - siglafcfarul-1321353916.jpg
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru "Cuget Liber", că fotbaliștii trimiși la echipa de juniori, Liviu Ștefan, Cornel Cernea, Ionel Posteucă și Ștefan Ciobanu, l-au informat că se gândesc să-și rezilieze contractele cu clubul constănțean.

"Cei patru mi-au spus că intenționează să-și rezilieze contractele cu FC Farul. Eu le-am spus să se gândească foarte bine. Clubul are nevoie de serviciile lor. Ei nu au fost excluși din lot, ci doar trimiși la echipa de juniori. Este o diferență ca de la cer la pământ. Nu mă așteptam să pună astfel problema.", a spus Lică.

Comentează știrea

Tarzan
15 noiembrie 2011
RUSINE!

Cum mai vreti mah sa joace cand voi ii acuzati de lucruri necurate?!Care-i prost sa mai intre in teren si la prima greseala sa spuneti ca a fost blat?!Stati sa-i vedeti pe ceilalti ramasi cum or sa le tremure picioarele astea 2 etape ramase sa nu greseasca ,ca poate e blat!

JANE
15 noiembrie 2011
IDEM 1

Ai mare dreptate.

bebe
15 noiembrie 2011
faru

nenea lica se pare ca nu va iesit planu cu blatu...eu unu sincer nu cred ca liviu stefan e implicat in asa ceva.daca il pierdem si pe el o sa joace barbone singur in aparare.

suporter
15 noiembrie 2011
blat clar

Ce-a fost cu mascareala asta , 3 goluri in 40 min, jucatorii sunt depasiti clar, cu tulcea cum trageau de timp la 0-0 de la pauza si au jucat si cu un om in minus in a doua repriza si n-au luat 3 goluri, acum nu au mai stiut sa traga de timp.Sunt vazuti pe la pariuri de catre lume si ei cica nu au nici o vina.Tiganu si betivu de posteauca nu avea niciodata ce sa caute la faru.Respect Barbu,daca juca in acest meci nu se mai intampla aceasta situatie.Asta se intampla la farul de mult , si in divizia A, juca bine in tur si in retur vindea meciurile , stie toata lumea.trebuie pus piciorul in prag asa cum a pus nedelcu , f bine.Nu le mai luati aparararea la acesti jucatori.In curand vor mai fi si altii.

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Sport : BLAT la Farul?
Pagina a fost generata in 0.9531 secunde