România - Ungaria, în Billie Jean King Cup

Căpitanul nejucător Horia Tecău: „Ne vom bate pentru primele locuri”

120
Căpitanul nejucător Horia Tecău: „Ne vom bate pentru primele locuri” - 1-1667997923.jpg

Articole de la același autor

Căpitanul nejucător al naţionalei feminine de tenis a României, Horia Tecău, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, 9 noiembrie, la Oradea, premergătoare partidei cu Ungaria, că naţionala tricoloră se va bate pentru primele locuri în Billie Jean King Cup.

„România se bate pentru primele locuri în această competiţie şi acum. Fiecare meci contează. Avem o echipă valoroasă, putem accede oricând către primele locuri. Ambiţiile noastre sunt mari şi ne dorim să fim acolo, dar luăm pas cu pas fiecare meci, fiecare antrenament. Avem mare încredere că rezultatele vor veni.

Ştiu că va fi o atmosferă încinsă, dar asta ne şi place, face parte din sport, din energia confruntării. Sper să fie un public numeros şi gălăgios, să ne transmită acea energie pe care ne place să o simţim pe teren, dar şi fair-play, o apreciere corectă a ceea ce se întâmplă în joc”, a spus tehnicianul constănţean.

Întâlnirea din play-off-ul Billie Jean King Cup dintre reprezentativele României şi Ungariei este programată vineri, 11 noiembrie, şi sâmbătă, 12 noiembrie, în Oradea Arena. Joi, 10 noiembrie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei Oradea, se va stabili, prin tragere la sorţi, programul partidelor.

Echipa României este formată din Ana Bogdan (locul 48 WTA la simplu, 325 WTA la dublu), Jaqueline Cristian (145 WTA la simplu, 173 WTA la dublu), Gabriela Elena Ruse (98 WTA la simplu, 93 WTA la dublu), Monica Niculescu (47 WTA la dublu) şi Anca Alexia Todoni (1.134 WTA la simplu, 1.391 WRA la dublu), fetele făcând primele antrenamente sub comanda lui Horia Tecău.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5616 secunde