Carmencita Constantin, vorbe de laudă la adresa Larisei Iordache

199
Carmencita Constantin, vorbe de laudă la adresa Larisei Iordache - gimnasticacarmencita-1612282473.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, a declarat, la intrarea lotului feminin de gimnastică artistică al României în stagiul de pregătire de la Bucureşti, că Larisa Iordache este un model şi un lider pentru colegele sale mai tinere, informează, marţi, site-ul oficial al FRG.

„În Larisa am un mare sprijin, aşa cum Marian Drăgulescu este liderul lotului masculin, aşa, şi aici, Larisa este un model de ambiţie, de dăruire, de pasiune, de comportament în sală şi în competiţii, un lider pe care vă rog să-l urmaţi şi vă doresc din suflet să ajungeţi la performanţele ei. Iar pe tine, Larisa, te rog să ai grijă de ele că sunt mai mici şi să le ajuţi să treacă mai repede peste etapa de formare şi în special peste etapa de învingere a emoţiilor”, a spus preşedinta la reunirea gimnastelor în sala Dinamo din Capitală.

„Toată lumea a agregat o mulţime de eforturi pentru ca această schimbare să se poată întâmpla. Eforturi ca să se poată organiza venirea voastră, ca să staţi în nişte condiţii bune, să se elibereze sala pentru a avea programul care vouă vă trebuie, să puteţi face şi şcoală şi să vă pregătiţi împreună. Vă îndemn să fiţi cu ochii unele pe altele, să învăţaţi cum să vă susţineţi, unele pe altele, astfel încât acesta să fie începutul dezvoltării spiritului de echipă pentru a obţine rezultate competitive de acum încolo”, a adăugat aceasta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5825 secunde