Cătălin Anghel spune că Viitorul merita să câștige

623
3
Cătălin Anghel spune că Viitorul merita să câștige - anghel-1332697288.jpg
Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, nu este mulțumit de scorul de egalitate din meciul cu FC Farul, tehnicianul fiind convins că jucătorii săi ar fi putut obține mai mult dacă erau mai atenți pe faza defensivă.
"Am avut multe ocazii clare și ne puteam impune. Am făcut greșeli multe, iar la una dintre ele am permis adversarului să egaleze. Cred că meritam cele trei puncte. Cert este că nu mai avem voie să facem greșeli, trebuie să fim mai pragmatici. Continuăm să luptăm pentru promovare. Suntem conștienți că mai este nevoie de multe pentru Liga I, dar până acolo mai sunt câteva luni", a declarat Anghel.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

goghi
26 martie 2012
ANTRENOR VARZA

Bai frate daca nu aveai arbitrii cu tine erati jos tare ....nu mai am degete la maini sa numar cate cartonase rosii au luat adversari vostri si d cate penaltyuri ati avut in favoarea voastra ...rusine,sa vazut si sambata asta ..RUSINE HAGI RUSINE PENIU RUSINE EKIPA VOASTRA DIN OVIDIU

FARUL
26 martie 2012
RUSINE VIITOR OVIDIU

SI COMENTATORII DE LA DIGI SPORT CAND SE REFEREAU LA CEI D LA FARUL SPUNEAU CONSTANTENII IAR LU ASTIA LE ZICEA ,CE I DE LA VIITORUL :))) FORTA FARUL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde