Sâmbătă, la Ovidiu, aflăm răspunsul la întrebarea:

Cine e cea mai tare echipă din Constanța: FC Farul sau Viitorul?

1029
11
Cine e cea mai tare echipă din Constanța: FC Farul sau Viitorul? - farulbacau27-1332530421.jpg

La capătul unei săptămâni pline de contre și săgeți otrăvite trimise dintr-o tabără în cealaltă, iată că a venit și ziua în care
FC Farul și Viitorul intră pe teren pentru a demonstra cine este cea mai tare echipă din Constanța.

Sâmbătă, de la ora 13.30, FC Viitorul și FC Farul se întâlnesc pe stadionul "Orășenesc" din Ovidiu, pentru a răspunde la întrebarea care îi frământă pe toți iubitorii fotbalului din acest colț al României: poate Constanța să aibă două echipe în primul eșalon în sezonul următor?
Pentru ca acest lucru să fie posibil, victoria în derby-ul din week-end ar trebui să le revină fariștilor. "Marinarii" ocupă în acest moment poziția a șaptea în clasamentul Seriei I din Liga a II-a și au nevoie neapărată de victorie în acest meci, pentru a rămâne angrenați cu șanse reale în lupta pentru promovare.
Pentru FC Farul, acest joc nu este o simplă finală, ci un meci de totul sau nimic. De asemenea, pentru cei de la Viitorul, o înfrângere în fața Farului poate însemna pierderea locului întâi. Viitorul este momentan lider în Seria I, însă acest lucru se poate schimba în cazul în care Cristocea & Co. vor pierde duelul cu Farul, iar ocupanta locului doi, Săgeata Năvodari, va câștiga partida de la Giurgiu.

Iată și programul complet al etapei a 17-a a Ligii a II-a, Seria I: sâmbătă: ora 11.00: Astra II Giurgiu - Săgeata Năvodari, FCM Bacău - Dinamo II București, CSMS Iași - Delta Tulcea, Callatis Mangalia - Gloria Buzău; ora 13.00: CS Otopeni - Dunărea Galați, FC Snagov - CF Brăila; ora 13.30: FC Viitorul - FC Farul.
Partida dintre FC Botoșani și Victoria Brănești nu se mai dispută, deoarece oaspeții s-au retras din campionat.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

cosmin
24 martie 2012
subiect

indiferent de rezultat tot farul ramane cea mai taree echipa...! poate nu cea mai buna din punct de vedere valoric... dar FARUL ESTE CEA MAI TAREE ECHIPA.. TITLUL VOSTRU ASTA INTREABA!!

Forza FARUL
24 martie 2012
ForzaFARUL

Toata lumea la ovidiu! Hai FARUL!

alb.albastru
24 martie 2012
care viitor???

Viitorul este varza...pentru noi-FARUL conteaza!

ccbgdn
24 martie 2012
cea mai tare

da, farul e cea mai tare echipa din galaxie. mai aproape sunt de retrogradare decat de promovare. cand o sa ramana o singur serie in liga a doua farul vostru de cacao se va duce in liga a treia.

Răspuns la: subiect
Adăugat de : cosmin, 24 martie 2012
indiferent de rezultat tot farul ramane cea mai taree echipa...! poate nu cea mai buna din punct de vedere valoric... dar FARUL ESTE CEA MAI TAREE...
suporter FC Farul
24 martie 2012
Bai Ianis Hagi

ai descoperit si site-ul Cuget Liber ? Vezi-ti de CS Ovidiu, pardon Viitorul Constanta si lasa echipa noastra in pace, Apropo meciul s-a terminat remiza, iar Vasile Pacuraru NU a fost eliminat desi a faultat ca ultim aparator !!!

Răspuns la: cea mai tare
Adăugat de : ccbgdn, 24 martie 2012
da, farul e cea mai tare echipa din galaxie. mai aproape sunt de retrogradare decat de promovare. cand o sa ramana o singur serie in liga a doua...
mitica la puscarie
24 martie 2012
si sandu mircea langa el

HOTIEEEEEE PE FATA DOMNILOR DE LA O POSTA SE VEDE CA ESTE ORDIN DAT DE MIRCEA SANDU SA PROMOVEZE HIBRIZIII.....O ECHIPA OBOSITA LA TOATE CAPITOLELE....PAI ASA DEMONSTRATI CA NICI 3 PUNCTE NU O SA FACETI IN LIGA 1.....RUSINE HAGI TE AI BAGAT INTRE LATURI SI ACUM TOATA LUMEA O SA VADA CUM O SA TE MANANCE PORCIII....RUSINEEEEEEEE.....PS..PUTEA SA FIE DE JUCAT 3 ZILE CA NU BATEA FARUL NICIODATA CU ARBITRII ASTIA CARE MIROS A LATURIII...

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

gabry
24 martie 2012
furt !

furt pe fata magarilor ! ne-ati furat doua puncte. le-am dat o lectie de fotbal hotilor. daca farul era ajutata azi cum au fost ajutati viermii astia ,bateam cu 5-0. daca ati juca toate meciurile pe teren, ati retrograda elfilor .. forza farul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultras
25 martie 2012
La revedere

Viitorul Ploiesti....haida la revedere, poate aveti treaba si va retinem

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2728 secunde