Peniu: "Marcel Lică nu cunoaște regulamentul?"

2433
19

Apropierea derby-ului Ligii a II-a, FC Viitorul - FC Farul, a dat naștere mai multor polemici între cele două cluburi constănțene pe tema organizării partidei.

Din dorința de a oferi tuturor suporterilor constănțeni posibilita-tea de a asista la această partidă, la începutul acestei săptămâni, președintele clubului FC Farul, Marcel Lică, a propus șefilor Viitorului ca meciul de sâmbătă să se joace pe stadionul "Farul", însă cererea sa a fost respinsă categoric.
"Discuțiile privind mutarea meciului de pe stadionul nostru pe stadionul Farul nu au niciun rost. Cel care a venit cu această idee nu cunoaște regulamentele. Atâta timp cât terenul nostru se prezintă în condiții bune și nu este suspendat, inundat sau înzăpezit nu putem muta partida. Sunt convins că Marcel Lică știa acest lucru, pentru că dânsul a fost un mare arbitru. În caz contrar, aceasta ar fi o dovadă clară a lipsei de profesionalism și a faptului că dânsul nu cunoaște regulamentele și ar fi o mare rușine pentru un om de fotbal de nivelul său să nu cunoască regulamentele", a declarat președintele Viitorului, Paul Peniu.

Viitorul, găzduit de stadionul Astra
De asemenea, Peniu a confirmat informația conform căreia, în cazul în care va promova, Viitorul ar urma să joace meciurile de pe teren propriu din Liga I pe stadionul Astrei Ploiești.
"Orice club aflat pe unul din locurile 1-5 la sfârșitul turului de campionat este obligat să întoc-mească dosarul de licențiere pentru sezonul următor, iar într-unul dintre documente trebuie specificată locația unde echipa își va desfășura antrenamentele și jocurile de pe teren propriu. Prima noastră intenție a fost ca, în cazul în care vom promova, să disputăm meciurile pe stadionul Farul și am înaintat o cerere atât autorităților locale, cât și administratorului bazei sportive, clubul FC Farul. Dacă administrația locală s-a arătat deschisă și ne-a dat imediat acceptul, nu același lucru s-a întâmplat și cu cealaltă parte implicată în acest proces. Conducerea clubului Farul nu are nicio intenție să accepte această idee. Văzând că timpul trece și FC Farul nu dă un răspuns, am fost nevoiți să căutăm alte soluții, iar primul club care s-a oferit să ne ajute și a fost dispus să ne dea o mână de ajutor a fost Astra Ploiești. Dar faptul că stadionul Astra figurează ca loc de desfășurare al meciurilor noastre din Liga I nu înseamnă neapărat că vom juca acolo, pentru că ne dorim foarte mult să evoluăm la Constanța și încă sperăm ca omologii noștri de la Farul să dea un răspuns afirmativ cererii noastre", a declarat Peniu.

"Și tăcerea e un răspuns"
De partea cealaltă, Marcel Lică a dat de înțeles că pe stadionul Farul, nicio altă echipă din Constanța nu își va disputa vreodată meciurile de pe teren propriu.
"Deocamdată, nu am dat Viitorului un răspuns oficial referitor la posibilitatea ca ei să joace pe stadionul nostru în Liga I, însă cred că și tăcerea este un răspuns. Cel puțin pentru următorii 40 de ani, nicio altă echipă din Constanța în afară de FC Farul nu va juca meciurile de pe teren propriu pe acest stadion", a spus Lică.
Partida FC Viitorul - FC Farul se va disputa sâmbătă, pe stadionul Orășenesc din Ovidiu, cu începere de la ora 13.30. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport.



Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
acab
22 martie 2012
betivane iar aberezi?

ce dracu tot il bagati pe betivu asta in seama , cu mecla asta de boschetar nici sa ude terenul nu-l angajam , macar numai iesi in presa ca te faci de ras , stim cu toti ca jigodia aia de hagi si cu tine pe post de sclav , vreti sa distrugeti farul , sa ramaneti doar voi in oras , din pacate ghinion , farul nu se desfiinteaza asa ca mutati-va unde vreti ca nici voi nu stiti cum va numiti , viitorul ovidiu , ploiesti ... hai ca am vorbit prea mult tuicare , spor la treaba , vezi sa nu vii rupt la meci ca te concedieaza analfabetu` ... DOAR FARUL!

adriano
22 martie 2012
PENIU IAR ESTI MAHMUR???

DE UNDE ATATA TUPEU LA ALCOLISTU ASTA NOTORIU??PAI DACA MARCEL LICA NU CUNNOSTEA REGULAMENTELE NU PUTEA SA OCUPE ATATEA FUNCTII..VICE LA CCA,PRESEDINTE LA FARUL CU ANI IN URMA CAND TOATA LUMEA STIE CE TREABA A FACUT SI SA NU UITAM CA A FOST JUCATOR DE NATIONALA,NU UN BETIV CARE LA MICU DEJUN BEA 200 DE VODKA .PENIULE TE MAI DAI SI MARE FARIST O SA AJUNGI SA TE INJURE TOATA CONSTANTA BETIVANEEE .MARCEL LICA PLUS GIANI O SA DUCA ECHIPA ASTA IN LIGA INTAI. MESAJUL ASTA E DIN PARTEA UNUI COLEG AL AMANDOURA SI MI E CIUDA CAND IL VAD PE PAUL ATAT DE INGAMFAT SI AROGANT CU DECLARATII URATE LA ADRESA FARULUI SI A LUI MARCEL LICA CARE STIM CU TOTII CA A VENIT LA FARUL INTR UN MOMENT EXTREM DE GREU DECI E FARIST ADECARAT..PENIULE ALCOLISTULEEE

mishu
22 martie 2012
nu au nicio treaba

chiar nu inteleg cum de s-a format echipa asta, cum de a luat nastere, Viitorul Constanta, sunt niste panarame, ca au facut cateva transferuri , gata ei promoveaza, ei fac nu stiu ce. Ar fi fost bine ca meciul sa fie la constanat, seara ca asa venea mai multa lume, da lachetii ce sa stie. Fortza Farul, batem sambata, si ne apropiem de promovare..

Dublu Simpatizant
22 martie 2012
Stadion nou in Constanta

Nu inteleg cum de Academia Hagi a neglijat un subiect atat de important: Stadionul Propriu?! De ceva timp sunt voci in Constanta care sustin construirea unui nou stadion si iata ca motive intemeiate sunt. Daca administratia locala nu de poate implica singura din lipsa de bani, un parteneriat public-privat ar fi benefic. Sunt multe variante, dar parca cea mai buna este un parteneriat intre Farul-Viitorul-CJC-Primarie-Guvern (dupa alegerile din noiembrie!), asa incat ambele echipe sa joace ACASA pe un super-stadion de 40.000 de locuri. Garantat ca si Nationala Romaniei va disputa partidele la Constanta, iar orasul va deveni Capitala fotbalului romanesc!

farul
22 martie 2012
asa trebuie

sa va duceti la baia mare, maramures oriunde ca si asa nu aveti treaba cu Constanta. In Constanta doar FC Farul Conteaza!!!!

Erik
22 martie 2012
Daca stii sa-l interpretezi regulamentul permite mai Peniul

regulamentul permite Peniule dar mai trebuie sa stii sa-l interpretezi si sa vrei sa faci ceva, ptr.ca art.14 respectiv "schimbarea programarii uni joc oficial in aliniatul 5 se spune "Clubul organizator nu poate schimba, ora ziua terenul sau localitatea de disputare a jocurilor stabilite de forul organizator, FĂRĂ APROBAREA ACESTUIA, sub sanctiunea pierderii jocurilor respective" deci cu aprobarea FRF se putea juca si pe alt stadion asa ca voi nu vreti nu mai dati vina pe regulament, vreti sa jucati in cloaca aia de la Ovidiu sa faceti ce ati facut si la Galati.

RONNIN
22 martie 2012
MIE SCARBA...

BETIVULE AI DREPTATE, VOI AVETI PROPRIUL REGULAMENT , DAR EXPLICAMI SI MIE ....EU CETATEAN ROMANA ,NASCUT CRESCUT IN OVIDIU , FAN AL ECHIPEI FC, TIRASPOL NU AM VOIE SA ACHIZITIONEZ UN BILET LA MECI , PE MOTIV CA SAU VANDUT...UNDE? CAND? NESIMTITILOR NU SA VANDUT NICI UN BILET....E CUMVA CIRCUIT INCHIS ?ORICUM MA VOI DOCUMENTA SI VREAU SA ACTIONEZ IN JUDECATA CLUBUL VIITURA CONDUS DE UN BETIV !!!

suporter
22 martie 2012
paulicaaaaa

Cind citesti cu sprit asa reiese !!!!!!!!!!!

t
22 martie 2012
q

ba fratilor ce tot tineti cu farul voi nu vedeti ca la fc farul joaca citiva constanteni , curca din isacea si munteanu . giani este omul lui fane spoitoru ba fratilor eu sint farist am jucat la farul imi este sila ce se petrece acum la fc farul . a venit si munteanu de imagine sa vina lumea la stadion dar lumea se duce la simona la mol pt ca vinde flori si stie ca o arde cu orhan cu abatorul enb . ce respect vrei cu curca cind sotia lui isi arata fleasca la negrotei prin franta . marius culetu ia deschis viitorul in olanda . sint multe fratilor de spus . lachele de giani se plingea ca bosinceanu platea 20 mil apa pe luna si el plateste 200 mil tu te pui cu bosinceanu . respect pt husein . galeria nu va mai vindeti pe o bucata de marmelada fiti faristi si jos cu giani cu noada turcu antonescu toti au lizing la masini ia bani de la copii si fac talente prin cantonamente matoi ce respect vrei tu de la copii . isi dau ei cu parerea ca nu au valoare copii dar ei ca antrenori au valoare . bravo lui hagi singur pe bani lui respect lui atit . de ce nu se spune ca toti antrenori de la academia hagi sint juc de la farul . camui mares anghel peniu director . pacat de orasul asta . nu uitati sint farist dar nu mai merge cu cersitul . sa le dea bani la jucatori nu sa renunte la salari stiti voi. a venit babicu aveti grija la masini constanteni . este lica presedinte aveti grija la albitraj nu te tinea 1 an la calaboz sa maninci jangale . saracu marian diaconescu a esit cel mai sifonat la bagat in traista giani .

farist
22 martie 2012
peniu

peniu, nu uita, farul este casa ta. paul peniu, cea mai buna solutie pentru postul de presedinte la farul. peniu fan-farul!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde