Concurs Câți suporteri va avea Farul la meciul cu Viitorul?

1363
14
Câți suporteri va avea Farul la meciul cu Viitorul? - farul13148790831322648628-1332274836.jpg

Articole de la același autor

Președintele FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că FC Viitorul a refuzat cererea Farului de a muta locul de disputare al derby-ului de la sfârșitul acestei săptămâni și a menționat că nu crede în ipoteza limitării accesului suporterilor fariști la această partidă, variantă lansată de președintele FC Viitorul, Paul Peniu.
"Conducătorii clubului Viitorul au respins cererea noastră de a juca meciul din week-end pe stadionul Farul și vă spun sincer că mă așteptam la acest lucru. Ar fi fost frumos pentru spectacolul fotbalistic să avem cât mai mulți suporteri în tribune. Însă, nu cred în varianta limitării numărului de suporteri ai Farului la meciul de sâmbătă. Acest lucru nu ar fi normal să se întâmple. Suntem două cluburi profesioniste care ne respectăm reciproc și sunt sigur că nu se pune problema ca suporterii noștri să nu poată intra la meci. Eu unul sunt adeptul fair-play-ului în sport, iar restricționarea accesului oamenilor la o partidă de fotbal contravine acestui concept. În ceea ce-l privește pe Sorin Paraschiv, fanii pot fi liniștiți, el va fi apt de joc la ora meciului cu Viitorul", a declarat Marcel Lică.
Partida FC Viitorul - FC Farul se va disputa sâmbătă, pe stadionul Orășenesc din Ovidiu, cu începere de la ora 13.30.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dublu Simpatizant
21 martie 2012
Suporteri

Decizia Viitorului este putin incorecta, dar a tinut cont de faptul ca galeria Farului este de proasta calitate, iar Hagi s-a saturat si el sa tot fie injurat in Constanta. Oricum, la meci ar fi venit maxim 1.500 de spectatori... Sper ca Farul va castiga cu Viitorul, deoarece dorinta mea este sa promoveze in Liga 1 ambele echipe!

Farul
21 martie 2012
Jenant

De proasta calitate esti tu pentru ca esti " dublu simpatizant" si nu intelegi ce inseamna sa fii dedicat unei singure echipe

Maximus_Farul
21 martie 2012
CU SAU FARA FANI...

FARUL VA CASTIGA CU 2-0 ... PENTRU CA IN CONSTANTA....DOAR FARUL CONTEAZA !!!!!!!!!!

ANONIMUS
21 martie 2012
Pt Dublu simpatizant

Ai mare dreptate ; asa zisa galerie a Farului este plina de pustime analfabeta gata sa injure la comanda moldoveanului Sorin Mihailescu. Sa`l injure pe patronul de carton Nedelcu care minte zilnic cu promovarea. Asta este echipa de promovat , asta este buget pt promovare, asta este sprijin financiar pt a promova si a se mentine in liga 1 domnilor suporterii etnobotanici????

coco
21 martie 2012
....

Ce promovare, ce fotbal; Farul este vai de ea. Ce sa mai vb sa intre Viitorul in Liga A sa mai vedem si noi Steaua, Dinamo, Rapid.. etc. Farul pt cazi in C k de promovat o sa promovezi la pastele cailor.

dublu prosti
21 martie 2012
fraierilor

sunteti doi prost si tu de deasupra si dublu simpatizant , nu vedeti ca hagi copie metodele comuniste de la mircea sandu si mitica dragomir , incultilor ... ii e frica ca vin astia de la farul 2000 si ramane cu copii aia de la academie , o sa vedeti cu invitatiile lui cu tot in afara de copii aia de la academie tot stadionul o sa fie cum FARUL in ciuda lui si daca sunteti dublu simpatizanti si vreti sa vedeti viitorul in A , n`o sa joace la Constanta asa ca comentati in alta parte idiotilor

Ratza
21 martie 2012
....

Va bate la cur Viitorul frustratilor. Emblema Constantei Gica Hagi isi va arata valoarea, nu ca tine Nedelcule ;) Farul are istorie dar nu are valoare in momentul de fatza; Galeria analfabetilor, golanilor numai de injuraturi sunteti capabili si rest niste lepre; asta este galerie ? cum este clubul asa si galeria .

Vulpea
21 martie 2012
Farutzu

pt Ratza: ti s-a facut de jumuleala? ne vedem la sat, adica in Ovidiu...2 solist la pariuri!

eu
21 martie 2012
Pt dublu prost

Da ma suntem doi prost ))) Analfabetule ; mai mergi pe la scoala pustulica pt inveti si tu gramatica limbi romane )))) Galeria analfabetilor la Farul .

Eu
21 martie 2012
Pt copiii din ovidiu

Copii, vorbiti cu parintii daca va lasa la ploiesti sa vedeti meciurile din a ale viitorului. Eu v-as recomanda ,totusi, sa treceti mai des pe la scoala, e mai important, cu academia asta a voastra nu o sa faceti prea multa treaba

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde