FC Farul a depășit cu bine "testul Bacău". Urmează Viitorul

1146
10
FC Farul a depășit cu bine

Articole de la același autor

Debut perfect pentru Viorel Tănase, la chiar primul meci oficial pe banca Farului. Împinși de la spate de aproximativ 1.000 de spectatori prezenți, vineri seară, în tribunele stadionului, "marinarii" au reușit să câștige, scor 2-0, partida cu FCM Bacău.

Antrenorul Farului, Viorel Tănase, era bucuros pentru victoria obținută în duelul cu Bacăul, mai ales că echipa sa evoluase mai bine de jumătate de oră în inferioritate numerică.
"Nu a fost un joc ușor, dar am reușit să contracarez jocul Bacăului. Sunt mulțumit de deter-minare, de atitudinea băieților, însă mai sunt multe lucruri de corectat. Chiar dacă nu am luat gol, am comis erori în defensivă care ne puteau costa. Am câștigat doar un joc și de acum mă gândesc la meciul de etapa viitoare, cu Viitorul. Sper să reușim să eliminăm greșelile din jocul nostru pentru că avem un obiectiv de îndeplinit. Nu obișnuiesc să comentez arbitrajul și nu o să o fac nici acum. Am câștigat o finală și mai avem încă 14", a declarat Tănase.
Tehnicianul a precizat că nu l-a folosit pe Sorin Paraschiv pentru că acestuia nu i-a ieșit bine un test EKG și nu putea risca.
"L-am trimis la București și sper ca de luni să revină cu forțe proaspete, să ne putem baza pe el", a explicat antrenorul Farului.
De partea cealaltă tehnicianul Bacăului, Gheorghe Poenaru, a declarat că victoria Farului este nemeritată, acuzând ofsaid la ambele goluri constănțene.
"A fost un meci bun de Liga a II-a. Am dovedit pe teren că nu am venit la Constanța să ne apărăm și am jucat deschis. Din păcate, am pierdut acest joc din cauza a două goluri marcate din poziție de ofsaid. Spun asta cu tărie, pentru că din informațiile pe care le dețin, se pare că ambele goluri ale Farului au fost marcate din poziții suspecte de ofsaid. Nu spun însă că arbitrii au greșit intenționat, mai ales că am avut parte de o brigadă foarte tânără de arbitri", a spus Poenaru.

FC Farul: Curcă (cpt.), Nițescu, Sipovic, Stegaru, Dino Eze, A. Neagoe (min. 56, Sascău), Buzea, Pană, Husein, Ivanovici (min. 87, I. Călin), Pătulea (min. 68, V. Badea)

Comentează știrea

Anonymous
18 martie 2012
FORZA FARUL !!!

IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !!!!!!

acab
19 martie 2012
acab

cu totii la ovidiu !

Maximus_Farul
19 martie 2012
ATENTIE LA ARBITRAJ

Viitura a "primit cadou" 1 pct la Galati...atentie mare la cine va fi delegat. cereti un arbitru de Liga I bun nu acceptati panarame kre stiu ca dk-i suspenda astia 1-2-3 etape nu se intampla nimic pt ca ei si-au luat baremul la meciul cu Farul !!!!!!!!

Postman
19 martie 2012
Pentru Admin

Cei care au telefoane mobile nu pot posta aproape nicaieri! "Butonul" denumit "Trimite Comentariu" se suprapune cu articolele coloanei din dreapta! In momentul cand apesi "Trimite Comentariu" (Send) iti apare articolul cu care se suprapune "butonul", iar comentariul trimis nu se inregistreaza. Asa s-a intamplat acum la articolele despre meciurile Sagetii, Callatisului sau Viitorului!? Foarte ciudat este ca la articolele cu Farul nu se intampla niciodata acest lucru, acesta este si motivul pentru care am reusit sa postez aici. Sa fie o coincidenta, sau... ?

Postman
19 martie 2012
Pentru admin (2)

Coloana din dreapta care impiedica postarea mesajelor este "Top Stiri". La articolele cu Farul aceasta coloana se termina cu cateva paragrafe mai sus, iar in dreptul butonului "Trimite Comentariu", in dreapta, este liber, ceea ce permite intregistrarea comentariului. Daca nu exista o intentie de manipulare a comentariilor va rog sa verificati.

Farist
19 martie 2012
Viitorul - Farul 0-2

Goluri Vali Badea si Ivanovici :)

Ianis
19 martie 2012
@Farist

doi expirati. v o trage viitorul, stati linistiti...

Lui Mache de la pozitia 7
19 martie 2012
Forza FARUL

Mai mache de la 7(probabil fiul stim noi cui),v-o trage Farutul de nu va vedeti.Hibrizilor!

paris
19 martie 2012
babicu

si lica si cristi sint recidivisti au baut apa din arest si au fost amperentati si fotografiati la ijp aveti grija viitorul la blaturi , bravo lui hagi singur duce echipa bani munciti corect nu cum sint alti ,pacat de fotbalul de azi .pacat de hagi pt ca a investit in tara asta atitea mil si plateste atit inpozit la securisti astea de romani .

nicu
19 martie 2012
paris

iasco nu mai scrie ca daca ne bate farul o sa zbori si tu si peniu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4755 secunde