Concurs Derby-ul Viitorul - FC Farul s-ar putea juca pe stadionul "Farul"

1540
3
Derby-ul Viitorul - FC Farul s-ar putea juca pe stadionul

Articole de la același autor

Interesul mare stârnit de apropierea derby-ului orașului, dintre FC Viitorul și FC Farul, le dă idei conducătorilor fariști, care propun ca acest meci să se dispute pe stadionul din strada Primăverii.

Conștienți de faptul că mulți dintre suporterii "marinarilor" nu vor putea lua parte la duelul cu Viitorul din week-end, din cauza transportului până la Ovidiu, dar mai ales a orei matinale de disputare a jocului, conducătorii Farului le-au trimis, ieri dimineață, omologilor de la FC Viitorul o adresă prin care le-au cerut ca meciul de sâmbătă să se joace pe stadionul din strada Primăverii.
Astfel, partida s-ar putea disputa în nocturnă, iar la meci, în loc de 50-60 de persoane, să asiste 10.000 de oameni. Această informație a fost oferită, în exclusivitate pentru "Cuget Liber", de președintele executiv al Farului, Marcel Lică.
"Am făcut o adresă către conducerea clubului FC Viitorul, în care am cerut ca partida de sâmbătă să se dispute pe stadionul nostru. Ar fi un sprijin deosebit pentru toți suporterii care ar vrea să vadă meciul și nu au posibilitatea să ajungă la Ovidiu sâmbătă dimineață. Totul depinde acum de conducerea Viitorului. Chiar dacă meciul se va juca pe stadionul nostru, tot Viitorul ar fi în postura de organizator al partidei. Decizia ar fi una luată în proporție de 100% în sprijinul suporterilor", a declarat Lică.

Președintele farist a vorbit și despre situația mijlocașului Sorin Paraschiv și a comentat și evenimentele din timpul partidei dintre FC Farul și FCM Bacău.
"Așteptăm rezultatul celui de-al doilea set de analize. Din informațiile pe care le dețin, situația nu este gravă, însă antrenorul Viorel Tănase a dorit ca Paraschiv să mai facă un set de analize. Referitor la situația lui Dino Eze, nu sunt multe de spus. La faza la care a fost eliminat, Dino a lovit întâi balonul și abia apoi și-a atins adversarul și consider că era suficientă acordarea unui cartonaș galben. În urma cartonașului roșu, el va lipsi de la următoarele două meciuri. Pentru noi, urmează meciul cu Viitorul și asta este tot ceea ce ne interesează acum, să câștigăm acest meci", a spus Lică.

Comentează știrea

Liviu
20 martie 2012
Nu se poate

Meciul se va juca la Ovidiu la ora 13,3o!Este transmis in direct la TV.Restul sunt povesti ca sa nu le spun manevre ieftine.Succes ambelor echipe in indeplinirea obiectivelor din aceasta primavara!

...
20 martie 2012
...

Eu zic să propuneți tuturor echipelor să joace meciurile cu Farul, dat fiind interesul "major", pe stadionul din str.Primăverii...

adn
20 martie 2012
Da

Cei doi care au comentat sunt niste ciclopi. Vad cu ochiul stramb al mintii. Stadionul din ovidiu are 800 de locuri. Stadionul nostru are de 15 ori mai multe. Lumea vrea sa vada Farul la joc. Asa ca toti ofticatii sa se duca la puscarie cu mitica. FORZZA FARUL!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde