Juniorii Academiei Hagi au contribuit la succesul României U19

318
Echipa națională Under 19 a României a triumfat la turneul internațional "Caput Mundi", desfășurat, zilele trecute, la Roma.
Jucătorii lui Ovidiu Stîngă au încheiat grupa pe prima poziție, după ce au bifat trei victorii: 3-0 cu Croația U19,
2-1 cu Comitato Regionale Lazio și 6-0 cu echipa unui colegiu din Anglia. În finală, România U19 a trecut de reprezentativa similară a Ungariei, cu scorul de 12-11 (0-0, 0-0), după executarea loviturilor de departajare.
Din lotul utilizat de selecționerul Stîngă, au făcut parte și șase fotbaliști ai Academiei Hagi: Alexandru Buzbuchi, George Șerban, Bogdan Țîru, Ionuț Puțanu, Cristian Gavra și Gabriel Iancu.
Gavra a fost căpitanul României U19 în meciurile cu Croația și Ungaria, iar Țîru a purtat banderola contra Angliei. De asemenea, Iancu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, el punctând contra Angliei.
Aceasta a fost ultima acțiune a lotului U19 al României înaintea Turului de Elită al Campionatului European din 2012. Pentru a ajunge la turneul final, România U19 va trebui să câștige, în perioada 25-30 mai, grupa de calificare din care mai fac parte Ungaria, Germania și gazda turneului Serbia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde