Fotbal / Cătălin Anghel: "Cel mai mult contează cele trei puncte!"

269
1
Fotbal / Cătălin Anghel:

Articole de la același autor

Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că la jocul cu FC Farul, de sâmbătă, echipa sa va fi concentrată în asupra rezultatului de pe tabelă și nu a spectacolului din teren.

"Sper ca starea de tensiune din jurul partidei de sâmbătă să nu se resimtă și în vestiar. Atât tehnico-tactic, cât și mental, suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Cel mai mult contează cele trei puncte și mi-ar plăcea să câștigăm indiferent că jocul va fi mai mult sau mai puțin spectaculos. După trei cuvinte trebuie să ne ghidăm sâmbătă: încredere, convingere în ceea ce facem și atitudine. Dacă vom avea aceste trei lucruri, va fi bine pentru noi. Nu vor putea evolua Bejan, suspendat, dar nici Albu și Cristea, care vin după accidentări și încă nu pot face antrenamente", a declarat Anghel.

Comentează știrea

un Farist adevarat
22 martie 2012
nu ne intereseaza ce zic slugoii

Tradatorii, slugoii, mercenarii si lichelele Constantei nu ne intereseaza catusi de putin! Rog redactia Cuget Liber sa nu le mai ceara parerea unor neaveniti, de care constantenilor le este lehamite! Ceea ce face analfabetul este o rusine, dar se vede ca nici macar rusine nu are! E atat de sarac hagi, sub toate aspectele, incat ar fi prea mult sa-i ceri sa rationeze ... E un gunoi pe care ne pisam la infiniiit!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4753 secunde