Callatis Mangalia a pus gând rău Buzăului

255
După ce a câștigat la Tulcea și a produs una dintre surprizele primei etape din returul Ligii a II-a, Callatis Mangalia se pregătește acum pentru meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu "lanterna roșie" Gloria Buzău.
Chiar dacă vor avea în față un adversar destul de modest, care nu a reușit să adune decât două puncte în cele opt partide jucate în deplasare în acest campionat, fotbaliștii antrenați de Mugurel Cornățeanu rămân cu picioarele pe pământ și, prin vocea președintelui clubului, Neculai Tănasă, au anunțat că vor trata partida cu Gloria cu maximă seriozitate, pentru a nu avea parte de vreo surpriză neplăcută.
"Nu ne așteptăm ca meciul de sâmbătă să fie unul la discreția noastră, dar suntem obligați să câștigăm acest joc, pentru a avea continuitate în rezultate. Numai prin continuitate vom putea să ne atingem obiectivul, menținerea în Liga a II-a. Dacă nu ne vom impune în meciul cu Gloria Buzău, înseamnă că am bătut degeaba la Tulcea. Beneficiem de avantajul de a nu avea jucători accidentați sau suspendați, astfel că antrenorul va putea alinia la startul partidei cel mai bun 11", a declarat, pentru "Cuget Liber", Neculai Tănasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3205 secunde