Cătălina Ponor continuă să strălucească pe podiumurile internaționale

649
Cătălina Ponor continuă să strălucească pe podiumurile internaționale - catalinaponor-1480443688.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta constănțeană Cătălina Ponor a reprezentat bijuteria coroanei mexicane la cea de-a șasea ediție a Galei "Abierto Mexicano" din Ciudad de Mexico, competiție ce a adunat laolaltă gimnaști din 17 țări. 


Sportiva de la CS Farul a debordat de rafinament, într-un costum negru cu desene albastre și argintii, acompaniată de aplauzele miilor de suporteri prezenți în "Sala de Armas de la Magdalena Mixhuca". Două evoluții excelente i-au conferit Cătălinei, pe deplin meritate, două medalii de aur: la bârnă - 15.100 și sol - 14.300. De altfel, tot ea a fost cea care a închis și Gala Festivă, cu o de-monstrație virtuoasă de gimnastică la sol, într-o rochie roșie, extrem de elegantă. 


"Mă simt fericită, de fapt mă simt ca acasă, pentru că-i știu pe oamenii de aici, care m-au primit cu multă căldură, iar eu simt la fel. Ca întotdeauna, dorința mea este să fac în așa fel, încât toată lumea să se bucure", a declarat gimnasta în vârstă de 29 de ani, la finalul concursului. 


Alături de Cătălina Ponor s-a aflat și Marian Dră-gulescu, cel care a reușit să cucerească două medalii: aur la sărituri și argint la sol.
La competiție, a fost prezent și noul președinte al Fede-rației Internaționale de Gimnastică, japonezul Morinari Watanabe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4873 secunde