CĂTĂLINA PONOR, criticată pentru alegerea tacticii la Rio

354
1
CĂTĂLINA PONOR, criticată pentru alegerea tacticii la Rio - ponor-1482326168.jpg
Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat astăzi pentru Agerpres, faptul că prestația sportivilor români de la Rio a fost o mare dezamăgire și a criticat tactica abordată Cătălina Ponor la sol.


"A fost o mare dezamăgire, o situație cu totul aparte, nu ne-am întâlnit niciodată cu o lipsă de jumate de echipă cu care să te duci la competiții. Se putea mai mult și la Cătălina și la Marian. Dar Marian a plecat la Olimpiadă cu o viroză foarte urâtă și de unde s-a dus pentru două șanse la medalii, sol și sărituri, a rămas cu săriturile, unde din păcate există, ca și la restul aparatelor, niște departajări și aceste departajări l-au scos de pe locul 3, împingându-l pe locul 4. 


Cătălina, în calificări a mers bine, dar din punctul meu de vedere a făcut o greșeală tactică, pentru că trebuia în calificări să prezinte cel mai bun integral la sol ca să se califice în finală. A păstrat cea mai bună variantă a exercițiului pentru finală, dar nu a acces în finală. La bârnă a mers bine în calificări, din păcate nu a reușit să repete în finală o evoluție similară", a declarat acesta.Comentează știrea

SEVER
21 decembrie 2016
EROII DE DUPA LUPTA....

daca cineva isi permite sa critice ceva din activitatea CATALINEI PONOR, NU POATE FII DECAT un invidios(a) penibil(a) cu 3 neuroni in chiloti si de o imbecilitate preistorica. CATALINA nu este creatoarea universului, ptca si aceluia putem sa-i reprosam una alta. DAR DACA ERAI MATALE CU ALEGEREA SPORTIVELOR PT RIO SI O DADEAI IN BARA?????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.885 secunde