Cătălina Ponor, decorată de președintele României

251
Cătălina Ponor, decorată de președintele României - catalinaponor-1506444409.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a decorat, ieri, pe gimnaștii Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache pentru merite deosebite în sport. Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu au fost decorați cu Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Ofițer, iar Larisa Iordache, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a lll-a, cu o baretă. 


Cătălina Ponor (30 de ani) este una din cele mai valoroase sportive ale României de la retragerea Nadiei Comăneci, având o mulțime de medalii obținute în competițiile internaționale: la Jocurile Olimpice - trei medalii de aur, una de argint și una de bronz, la Campionatele Mondiale - trei medalii de argint și una de bronz, la Campionatele Europene - opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz.


Marian Drăgulescu (36 de ani) este cel mai titrat gimnast din istoria României: la Jocurile Olimpice - o medalie de argint și două de bronz, la Campionatele Mondiale - opt medalii de aur și două de argint, la Campionatele Europene - 10 medalii de aur, șase de argint și două de bronz. 


Larisa Iordache (21 de ani), un talent imens înfrânat de nenumăratele accidentări suferite, se poate lăuda cu o colecție impresionantă de distincții: la Jocurile Olimpice - o medalie de bronz, la Campionatele Mondiale - două medalii de argint și două de bronz, iar la Campionatele Europene - cinci medalii de aur, cinci de argint și două de bronz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5146 secunde