Ce au spus Adrian Ion și Marcel Câmpeanu despre "seria neagră" de la BC Farul

336

Articole recomandate

BC Farul Constanța suferă eșec după eșec în actuala stagiune a Ligii Naționale. Și la ce scoruri: 27-80, 44-137, 37-89, 33-106, 46-112… fără cuvinte! Nu există apărare, nu există forță în atac. Evident, această serie neagră nu putea trece neremarcată. De aceea, am cerut opiniile unor specialiști, unor antrenori al căror nume chiar înseamnă ceva în baschetul constănțean.

Adrian Ion vine cu o explicație: "O cauză ar putea fi că nimeni nu mai face simplu sport de plăcere acum, însă acești jucători ai Farului cam fac o chestie de voluntariat. În plus, au început pregătirea destul de târziu. Nu poți pleca la campionat imediat după reunire, iar echipa e posibil să ducă și lipsă de jucători de valoare".

Pe de altă parte, tehnicianul care l-a lansat în performanță pe regretatul Toni Alexe s-a arătat dezamăgit de cooperarea dintre generații: "La BC Farul, se pare că s-au adunat cam toate, inclusiv absența nevoii de «bătrâni» pe care valul tânăr i-a cam dat la o parte".

Mult mai tranșant în explicații a fost Marcel Câmpeanu: "Lipsa banilor este de fapt factorul determinant. Nu poți face performanță fără bani!". Scurt și la obiect.

Ovidiu ADRIAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Sport : Meciul Rapid - FC Farul, în direct la TVR 1
Pagina a fost generata in 0.3828 secunde