FC Farul a pierdut în Giulești, cu gol încasat în prelungiri!

402
4
FC Farul a pierdut în Giulești, cu gol încasat în prelungiri! - farul-1381685529.jpg

Articole de la același autor

De la agonie la extaz… și din nou la agonie. Așa a fost parcursul Farului în meciul de sâmbătă seară, din Giulești, pierdut de "marinari", scor 2-3 (0-2). Rapidul a marcat golul victoriei în prelungiri și se menține pe primul loc în clasament. Etapa a opta a Ligii a II-a la fotbal a adus față în față, în Seria I, la București, două echipe de mare tradiție ale fotbalului românesc, dar care acum parcurg, în eșalonul secund, o perioadă de reorganizare: Rapid și FC Farul. Debutul întâlnirii a fost catastrofal pentru constănțeni, care au încasat în primele zece minute două goluri. Nu trecuseră decât câteva zeci de secunde de la primul fluier, când Voicu a centrat de pe partea dreaptă, Lukanovic a deviat cu capul până la Claudiu Herea, care l-a driblat pe portarul Curcă și a înscris cu un șut la colțul lung, cu toată opoziția a doi jucători constănțeni aflați pe linia porții.  "Marinarii" nu și-au revenit din pumni, așa că, în min. 10, Florea a deviat în propria poartă un balon centrat de pe același "bulevard dreapta" de Ioniță, păcălindu-l pe "veteranul" Curcă. Farul a creat prima oară panică în careul Rapidului în min. 23, când Coconașu, lent însă în mișcări, așa cum a fost pe durata întregii întâlniri, a întârziat șutul din 8-9 metri și a fost blocat. Șase minute mai târziu, Ivanovici a cerșit un penalty care nu putea fi în veci acordat, iar repriza s-a încheiat într-o notă de ușoară dominare a "vișiniilor". "Bomba" a explodat în repriza secundă. Farul a redus mai întâi din diferență, în min. 61, prin golul spectaculos al lui Nicola Berti (vole din mijlocul careului, la o centrare a lui Crețu), apoi a egalat, în min. 66: Ivanovici a profitat de gafa fundașului Stoica și a trimis balonul pe lângă portarul Drăghia, ieșit în întâmpinare. La 2-2, Farul s-a retras în apărare. N-a mai contat în atac, s-a mulțumit cu puțin și nu s-a ales până la urmă cu nimic, pentru că, în pre-lungiri (min. 90+2), după o fază confuză, în care doi rapidiști băteau un aut, Ioniță a înscris golul de 3-2 cu un șut din 8 metri, declan-șând fiesta în Giulești. FC Farul (antrenor, Ion Răuță): Curcă (cpt.), Ni-țescu, Bumbac, Buzea, Mansur, Florea, Nicola Berti (min. 73, Tothazan), Ivano-vici, Coconașu (min. 88, Bolat), Crețu, Igiroșanu (min. 58, Butoi). Iată și celelalte rezultate ale rundei: Gloria Buzău - Unirea Slobozia 2-2, ACS Berceni - Unirea Tărlungeni 1-0, Dunărea Galați - SC Bacău 2-2, Rapid CFR Suceava - CF Brăila 2-1. CSMS Iași a stat, iar meciul Sportul Studențesc - FC Clinceni nu s-a disputat.

Comentează știrea

mr.Anaconda
14 octombrie 2013
Bravo!

Am vazut o echipa a Farului cu o ambitie, demna de toata lauda. Nu conteaza ca meciul a fost pierdut. Capul sus!

adi
14 octombrie 2013
se poate

cand lupti se vad si rezultatele.cu exceptia primelor 15 min farul a jucat la bucuresti si nu a refuzat jocul.bravo baieti jucati tot asa si rezultatele vor aparea.hai farul

mishu
14 octombrie 2013
pe nedrept

meci castigat pe nedrept, ar trebui depus un memoriu ceva la adresa arbitrului, nu e posibil ca 2 sa bata un aut, sa se bata cu 4,5 metri mai inafata, sa fie 2 mingii pe teren si altele petrecute in aceasi faza. A fost un meci frumos, echipa a jucat bine, insa gafele din aparare nu au intarziat sa apara, si se simte lipsa unui varf cu experienta, in rest TOT RESPECTUL.

Mitica de la Liga
14 octombrie 2013
nea Mihalache

vezi ca Sportul studentesc a fost data afara din campionat, asa ca nu mai are ce meciuri sa-si amane. Iar pentru FARUL, tot respectul, daca vor juca asa vor veni si rezultatele, totul pleaca de la ambitie si putere de lupta, capul sus si INAINTE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5063 secunde