Galerie FOTO. FC Farul, trei puncte mari cu CSMS Iași

539
3

Articole de la același autor

FC Farul Constanța a reușit o victorie importantă în partida cu CSMS Iași, disputată sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a șasea a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. "Marinarii" s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0), unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Sil-vășan, în min. 27, care a reluat cu capul, peste portarul Miron, un balon centrat de Ivanovici. FC Farul (antrenor, Ion Răuță): Curcă (cpt.), Băjan, Coconașu, Buzea, Crețu (min. 64, Bolat), Florea, Bumbac, Butoi, Ivanovici, Mansur, Silvășan. Iată și celelalte rezultate ale rundei: Unirea Slobozia - ACS Berceni 1-1, Dunărea Galați - Gloria Buzău 1-2, Rapid CFR Suceava - Unirea Tărlungeni 1-1, Rapid București - FC Clinceni 1-0.

Comentează știrea

Nightwatch
7 octombrie 2013
Asta e spatiul pt Farul?

Dl. Sorin Mihalache sa nu faci scurta la mana, scriind articole despre Farutul...!!!!!!!!

Bk
7 octombrie 2013
Mihalache

E ordin de sus cumva sa nu prea scrieti despre Farul ? Va deranjeaza ca echipa este pe un loc de play-off,desi seful vostru dorea desfiintarea Farului ? Sunteti niste oameni fara caracter,incepand cu Boss-ul vostru .

elias
7 octombrie 2013
Farul

Farul are sanse mari cu Rauta dar trebuie apreciat si ajutat pentru ce face el acum in momentul greu in care este echipa este usor sa dai vina pe cineva dar el munceste greu sa ajute ce au stricat altii.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Sport : Lumea fotbalului românesc, în DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.4634 secunde