Liga a II-a la fotbal, etapa a șaptea

FC Farul s-a întors cu tolba goală de la Slobozia

437
3
FC Farul s-a întors cu tolba goală  de la Slobozia - farulunireatarlugeni7-1381334976.jpg

Articole recomandate

Echipa FC Farul Constanța a suferit o înfrângere, scor 0-2 (0-1), în partida susținută, ieri după-amiază, la Slobozia, cu Unirea, întâlnire contând pentru etapa a șaptea (intermediară) a Ligii a II-a la fotbal, Seria I.

Gazdele au deschis scorul în minutul 30. L. Mihai a centrat de pe stânga, Macare a prelungit cu capul spre poartă, mingea a ajuns la Stelian Stan, care a găsit calea spre gol. Slobozia și-a mărit avantajul în repriza secundă: era minutul 57, când Jianu a reluat, din interiorul careului mic, în plasa porții lui Curcă, un balon centrat de Ivașcă.

Nici ghinionul nu s-a ținut departe de "marinari". În minutul 73, atacantul Silvășan s-a accidentat și, cum antrenorul Ion Răuță efectuase anterior toate cele trei schimbări, Farul a jucat până la finalul meciului în 10 oameni și nu a putut forța egalarea.

FC Farul: G. Curcă (cpt.), Nițescu, Bumbac, Buzea, Mansur, Coteanu (min. 52, Nicola), Florea (min. 52, Crețu), Coconașu, Ivanovici, Silvășan, Butoi (min. 62, Igiroșanu).

v v v

Iată și celelalte rezultate ale rundei: Unirea Tărlungeni - Dunărea Galați 1-0, SC Bacău - Rapid CFR Suceava 5-1 (meci arbitrat de constănțeanul Eduard Ioniță), Gloria Buzău - ACS Berceni 0-0.

FC Clinceni a stat, meciul CF Brăila - Sportul Studențesc nu s-a disputat, iar partida CSMS Iași - Rapid București a fost amânată pentru data de 23 octombrie. 

Comentează știrea

suporter fc farul
10 octombrie 2013
Fotbalul de traditie in pragul desfiintarii sau mediocritatii !!!

Atata vreme cat orasul Constanta este interesata doar de handbal, volei si rugby, NU VOM AVEA PERFOMANTA IN FOTBAL. Voi cand criticati pe FC Farul, va uitati doar la numele adversarilor nostri, dar nu observati ca ECHIPELE MICI AU INVESTITORI FATA DE ECHIPELE DE TRADITIE CARE SE LUPTA IN PRAGUL DESFIINTARII !!! Acum moda este SA INVESTESTI IN ECHIPE MICI SI SA FACI PERFOMANTA PE TERMEN SCURT DUPA CARE LE DESFIINTEZI IN LOC SA INVESTIM IN ECHIPELE DE TRADITIE SI JUNIORI. MULTUMIM MIRCEA SANDU SI DRAGOMIR CA NU AU FOST IN STARE SA FACA FOTBALUL ATRACTIV FATA DE INVESTITORII STRAINI !!!

Constantean
10 octombrie 2013
@ 1

...iar handbalul si voleiul sunt cu "directie" , adica doar cel masculin, ca acolo sunt "oamenii de bine" (stim noi cine :) ), in schimb cele feminine (adica Neptunul si CSV 2004 Tomis) sunt impinse usor-usor spre desfiintare (nu care cumva sa faca concurenta !). Cat despre rugby, acolo s-ar merita ca doar Farul a fost si este echipa de traditie a Constantei cu 6 titluri, dar lipsesc oamenii gen nea Nacu (Dumnezeu sa-l odihneasca), adica SPECIALISTII.

BOSANCEANU
10 octombrie 2013
HAI FARUL

CUM DRAQ S-A INTORS CU TOLBA GOALA?? NU AU VENIT CU 2 IN TOLBA???

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Sport : Lumea fotbalului românesc, în DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.4989 secunde