Ce îi lipsește Farului pentru a promova?

1244
10
Ce îi lipsește Farului pentru a promova? - mecifcfarulcsmsiasia13-1322852755.jpg

Locul 10 pe care se găsește echipa FC Farul la finalul unui tur presărat cu evoluții oscilante în dreptul "marinarilor" ridică mari semne de întrebare în privința returului.

E foarte important ca șefii clubului constănțean să răspundă, în pauza competițională, la următoarea întrebare: "De ce s-a ajuns aici?". Astfel, președintele executiv al clubului de pe litoral, Marcel Lică, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că alb-albaștrii s-ar fi aflat mult mai sus în clasament, dacă în lot se găseau și câțiva jucători peste valoarea celorlalți.
"Mai mult nu se putea, asta e valoarea lotului! Sunt convins că, dacă aveam patru jucători peste valoarea lotului, era acum pe locul 2. Din păcate, nu i-am avut, iar acest lucru s-a văzut. Chiar dacă băieții n-au avut probleme cu banii, primindu-și salariile și primele, ei n-aveau cum să facă minuni, deși și-au dorit să fie acolo, sus. Trebuie să creăm o echipă competitivă", a spus Lică. Așadar, îmbunătățirea lotului este, în momentul de față, un obiectiv primordial pentru conducătorii FC Farul.


"Spectatorul român vrea Farul direct pe locul 4 în Liga I!"
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, ne-a declarat, tot ieri, că este nemulțumit de faptul că spectatorii sunt prezenți în număr foarte mic la partidele pe care "marinarii" le joacă pe teren propriu, ceea ce face imposibilă acoperirea costului biletelor.
"Sigur că suntem nemulțumiți. Pe de altă parte, are vreo echipă din Liga a II-a profit din vânzarea biletelor? Poate că în Liga I sunt câteva echipe, dar în Liga a II-a nici nu se poate pune problema. Spectatorul român a devenit foarte pretențios. El nu poate concepe că Farul este acum pe locul 10 în Liga a II-a, el vrea Farul direct pe locul 4 în Liga I! Însă, dacă stau și mă gândesc bine, nici când eram pe locul 4 în Liga I lumea nu se omora să vină la stadion. Cred că spectatorul român este și foarte comod. De ce să se deplaseze până la stadion, când poate vedea meciul la televizor?", a încheiat oficialul farist.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

mishu
3 decembrie 2011
pentru ce?

pentru ce sa vin la stadion? sa vad cum se incurca lighioanele astea intre ei? sa dea unu in altu? sa manance bataie de la orice echipa care nu auzise nici dracu de ei? si Lica nu te mai caca atat pe tine, cand juca farul in liga 1 si facea performanta, nu era stadionul plin, dar mai mult de jumate, si mai ales cand a jucat cu Auxerre la Constanta, era stadionul arhi plin, da tu statea si te uitai la Tv ca nu aveai bani de bilet.

unu
3 decembrie 2011
pt nr 2

iti dau dreptate in tot ce ai zis, cu exceptia faptului k la meciul cu Auxerre a fost intrarea libera....

4D
3 decembrie 2011
Nicio echipa din Constanta nu va avea mai mult de 5.000 de spectatori in Liga 1!

Indiferent cine va juca in Liga 1, ca se numeste Viitorul, Sageata sau Farul, nicio echipa nu va avea mai mult de 5.000 - 8.000 de spectatori, chiar daca se va bate la titlu! In Constanta lipseste un stadion modern pentru a atrage lumea la meci, asa cum se duce la Mall-uri! Clubul care va gasi resursele financiare sa construiasca stadionul si va avea si o echipa puternica, se va putea baza pe 15.000 - 20.000 de spectatori la meciurile normale de campionat si pe 30.000 pana la 50.000 de spectatori in Ligile Europene! Zona Metropolitana Constanta este o aglomerare urbana de jumatate de milion de locuitori si 10% dintre ei vor veni la stadion la meciurile foarte importante din Ligile Europene. Evident, depinde si de costul biletelor de meci... Concluzia este ca orasul are nevoie de o echipa puternica care sa se bata la titlu in Liga 1 si un stadion modern. Doar asa vor veni zeci de mii de constanteni la stadion. Puteti sa faceti si un studiu de fezabilitate, rezultatele vor fi aceleasi...

mda
3 decembrie 2011
mda

E vorba de infrastructura , stadion , tot ce il inconjoara ... nu ai unde sa te pisi pe stadionul farul din constanta.. poate din tribuna pe gazon , decat in catacombele alea de toalete.. echipa de liga 2 locul 10 .. pai pentru ce sa vina lumea la stadion.. sa vada toti tiganii in tricoul farului.. macar daca erau talentati..

mircea
3 decembrie 2011
of ...of...of...

deacort cu voi, dar la faru e numai minciuma si scandal, se vede de ce teapa e patronu.....

fcfc
3 decembrie 2011
fcfc

ia sa joace astia , sa promovam si sa ne baetem la titlu` sa vedeti cum o sa fie stadionul plin (pe "FARUL" nu pe altul nou) cu ce sa faci stadion nou cand ai un patron care n`are bani nici sa faca un transfer , toti au vazut ce e la club si toti fug de farul ,iar lu` umflatu` si drogatu` li se rupe de fotbal ...din retur sunt curios sa vad cine mai vine la stadion ca si aia 300 care vin sau plictisit de voisi de vrajelile voastre , de ani de zile numai aceeasi vrajeala , promovam ...pe urma nu se poate o dati ca faceti echipa competitiva...mai lasa`ti`ne in pla noastra de obositi

suporter FC Farul
3 decembrie 2011
Jucatori buni pentru FC Farul Constanta dar prea scumpi pentru bugetul actual

Dani Chigou (FC Volgar-Gazprom Astrakhan-atacant Liga 1 Rusia a fost dat afara in 2007 de catre Ion Marin fiindca a arat un penalty in meciul cu Dacia Mioveni 3-2 pentru FC Farul, desi tot Dani a marcat golul victoriei) Tibor Moldovan (Gloria Bistrita-atacant, liga 2 Romania, dat afara de Ion Marin tot in 2007 fiindca nu avea loc de el in echipa) William Amamoo (Floriana F.C.-portar liga 1 Cipru, William a initiat campania de ajutor pentru FC Farul pe Facebook) lionel Mathis (En Avant de Guingamp-atacant liga 2 Franta) Cam acestia ar fi jucatori care ar putea promova pe FC Farul Constanta in Liga 1, pacat ca nu avem bugetul adecvat sa ii putem aduce la club, macat sub forma de imprumut Fortza Farul asteptam transferuirile !!!

rembo
3 decembrie 2011
promovati tinerii

Anul acesta este sacrificat, promovati tinerii,sunt multi care joaca pe la echipe din liga a III a!!!!

Dini
4 decembrie 2011
fcfc

Te inseli noi aia 300 tot acolo o sa fim pe stadion pentru ca noi suntem adevaratii suporteri ai acestei echipe si sunt sigur ca si restu de 299 gandesc exact ca si mine si sa stiti ca noi astia putini suntem mandrii ca si datorita noua echipa asta inca mai exista. Incercati si voi restu sa faceti ce am facut noi.HAI FC FARUL CONSTANTA CU FARU PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2677 secunde