Ce sărbătorește, duminică, CS CFR Constanța?

909
Ce sărbătorește, duminică, CS CFR Constanța? - fotbal-1315605239.jpg
Duminică, 11 septembrie, este o zi specială pentru CFR Constanța, club sportiv care împlinește 82 de ani de existență. Grupare de tradiție pe litoral, CS CFR va marca momentul organizând, în perioada următoare, mai multe evenimente la care sunt invitați să asiste feroviari de ieri și azi, dar și simpli suporteri.
"Toamna aceasta, vom organiza un meci de rugby pentru veterani, față în față fiind echipa noastră și o selecționată a Constanței. Cel mai probabil, acest joc va avea loc în data de 1 octombrie. De asemenea, avem acordul pentru o partidă de fotbal old-boys, între CFR Constanța și CFR Fetești, la o dată pe care o vom stabili în curând. Îi invităm în tribune pe iubitorii sportului, pe suporterii și susținătorii clubului. Nu în ultimul rând, le transmit La Mulți Ani!, prin intermediul ziarului Cuget Liber, tuturor ceferiștilor, de ieri sau de azi, oameni care au activat sau încă activează în club", a declarat secretarul executiv al CS CFR Constanța, Gheorghe Radu.

La ora actuală, CS CFR Constanța are active cinci secții.
La atletism veterani, s-au obținut rezultate foarte bune în competițiile naționale și internaționale, sportivii reprezentativi fiind Gheorghe Romașcanu, vicecampion mondial în campionatul pompierilor, și Alexandru Pop, multiplu campion național.
La bowling, echipa condusă de antrenorul-jucător Cătălin Antimirescu evoluează în Divizia A, campionatul urmând a fi reluat după 15 septembrie.
Secția de fotbal este cea mai consistentă. Există o echipă înscrisă în Campionatul Județean, una de old-boys (neînvinsă în tur), dar și una de fete, foarte tânără, în formare.
La popice veterani, feroviarii, cu Aurel Antimirescu foarte bun, a participat, anul acesta, la Campionatul Național, unde s-a clasat pe locul 6 (din 20).
Nu în ultimul rând, rugby-ul juniori încearcă să mențină cât mai sus ștacheta performanței, iar din această toamnă, selecționata Cleopatra - "Gh. Duca" - CFR va fi înscrisă în Campionatul Național de juniori U17.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde