FC Farul a pierdut doi jucători importanți pentru meciul cu Astra II

2023
7
FC Farul a pierdut doi jucători importanți pentru meciul cu Astra II - farul-1315511841.jpg

Cum va aborda FC Farul Constanța partida programată sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 11, pe stadionul din strada Primăverii, cu Astra II Giurgiu? Suporterii abia așteaptă ca favoriții lor să bifeze prima victorie din actuala stagiune.

FC Farul are nevoie de cele trei puncte ca de aer, fiindcă altfel situația alb-albaștrilor va deveni foarte dificilă, în subsolul ierarhiei.
La conferința de presă ce a prefațat meciul dintre FC Farul Constanța și Astra II Giurgiu, antrenorul principal Marian Pană a declarat că nu se va putea baza pe doi jucători importanți: atacantul Pătulea și fundașul Posteucă.
"Pătulea nu va juca întrucât este plecat la Londra, pentru a-și rezolva anumite probleme. În ceea ce îl privește pe Posteucă, acesta este accidentat la genunchi", a explicat Pană. Astfel, tehnicianul "marinarilor" are bătăi de cap suplimentare, în afara realității sumbre ce învăluie gruparea de pe litoral.

Pană nu-și simte amenințat postul
În altă ordine de idei, Marian Pană a susținut că este obligatoriu ca echipa sa să se impună în partida de sâmbătă.
"La meciul cu Astra II Giurgiu, aștept o nouă atitudine. Vom avea o misiune foarte grea în fața unei echipe care are o situație foarte bună după primele trei etape. Dacă nu vom câștiga nici acum, ne va fi din ce în ce mai greu. Vor interveni presiuni suplimentare, fiindcă toată lumea așteaptă victoria. Sper însă că vom obține victoria și pentru a le demonstra celor de la Viitorul că nu am dat totul cu ei. Un succes sâmbătă ne-ar ajuta să ne refacem moralul. Eu am încredere în echipă. Trebuie să jucăm la fel cum am făcut-o în primele două meciuri din campionat. Am făcut un joc slab cu Otopeni, am arătat foarte multe slăbiciuni și am avut o atitudine care nu ne-a făcut cinste. După ce am primit primul gol, ne-am pierdut luciditatea. În ceea ce mă privește, nu există nicio presiune asupra mea din partea conducerii", a spus tehnicianul.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

capitanul
9 septembrie 2011
Misiune Grea????????

M-am saturat sa tot aud ca Farul are o misiune grea! Toate partidele pentru FARUL este O MISIUNE GREA! Oare de ce? Pentru ca nu avem echipa. Absolut NU AVEM NIMIC! Doar niste figuranti care chipurile joace fotbal! Pacat ca aceasta echipa pentru uni dintre noi nu mai exista! Cand venim la stadion ce vedem? O echipa care incearca sa alerge dupa o minge , care a naibi numai la echipa adversa este.

farist
9 septembrie 2011
farul

figuranti pe naiba. nu sunt figuranti e vai de capul lor macar daca erau figuranti. astia sunt papagali. nu promovam, stati linistiti mi e frica sa nu retrogradam sau sa ne desfiintam!

ultras
9 septembrie 2011
retrogradarea

ne convine sau nu farul v-a retrograda. trebuie sa sustinem echipa care face performanta adica viitorul constanta.

lucy
9 septembrie 2011
cu noroc

asta a promis conducerea farului ca echipa promoveaza sau retrogradeaza cu putin noroc poate ne salvam si anul acesta de la retrogradare farul trebuie vindut prin actiuni ca oamenii cu bani sa vina alaturi de acest club bafta farul

ultra-ultras
9 septembrie 2011
pentru 3

Cit ti-a dat machedonu' de la viitura ca sa ii faci reclama ? sau esti unul din aia care tin cu o echipa doar cind merge bine si cistiga ? du-te si lasa-ne cu echipele tale de doi lei, aici este vorba de FARUL, care este si va fi echipa noastra si a Constantei, indiferent in ce liga va evolua...am vazut la meci citi suporteri aveti si voi (cred ca erai tu si inca vreo trei), asa ca nu mai bateti cimpii...

suporter
9 septembrie 2011
farul

FARUL NU VA RETROGRADA NICIODATA. IN IARNA VIN 2 INVESTITORI PUTERNICI, O SA VEDETI. TOTUL E CA ECHIPA SA FIE PE UNDEVA PE LOCURILE 4-5.

eu
9 septembrie 2011
farul

Degeaba vor suporterii rezultate. degeaba vor si jucatorii. atata timp cat de la conducere nu se doreste asta, nu se poate face nimic. lor le convine sa pierdem toate meciurile, sa nu fie nevoiti sa dea bani la jucatori, cu salariile pe anii trecuti reesalonate si cu cele actuale la fel de disparute. ei nu vor ca farul sa fie in primii 5. ca atunci vor trebui sa scoata banii. asta e, farul tot Farul ramane.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Sport : CS Metalul Constanța vrea în play-off
Pagina a fost generata in 0.3749 secunde