Ce strategie pregătește FC Farul pentru meciul cu Astra II

1037
1
Ce strategie pregătește FC Farul pentru meciul cu Astra II - farulviitorul1315423393-1315489850.jpg

Articole recomandate

Au mai rămas doar două zile până la următorul meci al Farului în Liga a II-a. Formația pregătită de Marian Pană dă piept sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11, pe teren propriu, cu Astra II Giurgiu.

Fotbaliștii Farului s-au pregătit intens, în aceste zile, pentru meciul cu Astra II Giurgiu, unul care vine într-un moment delicat, pentru că, după trei etape, "marinarii" nu au adunat decât două puncte.
Despre jocul de sâmbătă, președintele executiv al Farului, Marcel Lică, spune că va fi unul foarte greu.
"După ceea ce au arătat până acum cei de la Astra II, e clar că va trebui să jucăm fără greșeală dacă vrem să fim fericiți la final. Adversarii noștri își doresc foarte mult victoria, fiindcă în lupta pentru promovare orice punct pierdut poate conta enorm în îndeplinirea obiectivului. La rândul nostru, avem nevoie de cele trei puncte ca de aer, altfel ne va fi foarte greu să recuperăm handicapul față de urmăritoare", a explicat Lică.
În ceea ce privește strategia pe care elevii lui Marian Pană o vor folosi cu Astra II, președintele Farului este tranșant: "Strategia noastră pentru a ne impune în această partidă nu poate fi decât aceeași pe care mizăm la fiecare meci: multă sudoare și disciplină tactică. Dacă băieții respectă aceste condiții, se dăruiesc 100% și ascultă indicațiile antrenorului, cred că vom obține rezultatul pe care ni-l dorim cu toții".

S-a rezolvat cazul Stăncioiu
Marcel Lică a declarat, pentru "Cuget Liber", că situația lui Robert Stăncioiu a fost rezolvată, astfel că "marinarii" se pot baza pe el la următoarele partide.
"A fost un litigiu cu cei de la Brăila în privința lui Stăncioiu. Ne bucurăm că această problemă a fost rezolvată și că ne putem baza în continuare pe el. Avem nevoie de serviciile sale, ținând cont de meciurile grele pe care le vom disputa în continuare", a spus Lică.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

ado
8 septembrie 2011
să recuperăm handicapul față de urmăritoare??

Cum vine mai exact treaba asta? Urmaritoarele ne-au luat-o inainte? Altfel, toata lumea la stadion!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Sport : CS Metalul Constanța vrea în play-off
Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Sport : CS Metalul Constanța vrea în play-off
Pagina a fost generata in 0.587 secunde