Ce spune Cătălin Anghel despre meciul Săgeții cu FC Botoșani

217
Ce spune Cătălin Anghel despre meciul Săgeții cu FC Botoșani - cespune-1392837753.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul Săgeții Năvodari, Cătălin Anghel, a declarat, ieri, într-o conferință de presă susți-nută la stadionul "Flacăra", că echipa sa va avea un meci dificil în meciul de campionat cu FC Botoșani, programat vineri, 21 februarie, pe stadionul "Farul". Tehnicianul și-a reafirmat încrederea în potențialul formației sale, pe care o consideră capabilă să debuteze cu dreptul în primul joc din 2014. 
"Sunt convins că vom avea o replică foarte bună. Nu ne va fi ușor, însă am foarte mare încredere în jucătorii mei, că vor ști să desfacă apărarea adversă, să ne cream multe ocazii și să ajungem să marcăm pentru a câștiga cele trei puncte vitale pentru noi în obiectivul pe care îl avem", a declarat Cătălin Anghel, citat de Gazeta de Năvodari. 
La rândul său, Cristian Munteanu, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Săgeții, se așteaptă la o replică bună a adversarului, dar crede că victoria va fi de partea echipei sale. 
"Un meci foarte important. Știm că Botoșaniul este o echipă bună, cu jucători de valoroși, dar pentru noi important e să începem bine campionatul și pe teren propriu să nu pierdem nici măcar un punct", a declarat Munteanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4811 secunde