FC Viitorul, mai tare decât naționala Turkmenistanului

338
4
FC Viitorul, mai tare decât naționala Turkmenistanului - fcviitorul-1391967204.jpg

Articole de la același autor

Week-end plin de evenimente pentru FC Viitorul, care a contabilizat o victorie și un eșec în ultimele două amicale susținute în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. 


Sâmbătă, echipa antrenată de Bogdan Vintilă a întâlnit formația cehă de primă ligă Banik Ostrava. Dispută la complexul sportiv Mardan, partida s-a încheiat cu succesul lui Banik, scor 1-0 (1-0). Duminică după-amiază, FC Viitorul a disputat ultimul meci de verificare din Antalya, adversară fiindu-i, la baza sportivă Fanatik, naționala Turkmenistanului. De data aceasta, victoria a revenit Viitorului, scor 2-0 (0-0), golurile fiind marcate de Nicolae Dică (min. 55) și Ionuț Năstăsie (min. 89). FC Viitorul a încheiat, astfel, cantonamentul din Antalya cu un bilanț pozitiv: patru victorii, un egal, o înfrângere. Echipa revine, astăzi, în România. 


Comentează știrea

suporter fc farul
10 februarie 2014
FC Farul nu mai exista pentru Cuget Liber ????

Sambata aceasta 9.02.2014, FC Farul a jucat un amical cu CS Agigea, cu ce scor s-a terminat aceasta partida ???? Chiar credeti ca ne intereseaza ce face FC Viitorul Ilfov, nici macar la Ovidiu nu mai joaca !!!

NICOLAE T CONSTANTA
10 februarie 2014
Cine mai sunteti voi?

v-a spus sau nu Basanceanu sa ignorati Farul ,nu stiu.Stiu ca demnitatea voastra e cea a ramei!

suporter fc farul
10 februarie 2014
Vesnica criza a locurilor de munca

De aceea nu scriu cei de la Cuget despre Farul, fiindca nu mai sunt locuri de munca in domeniul presei si pentru a nu deranja factorii de decizie salariali, conducerea ziarului. Asemenea fenomen se intampla si la Telegraf, titluri numai despre hanbal, volei si rugby si nimic mai mult !!! Singurii care stiu adevarul despre Farul sunt suporterii care vin meci de meci si care ar trebui ei sa scrie articole despre Farul, asa cum se vede in realitate !!

suporter fc farul
10 februarie 2014
Care peformanta la FC Viitorul ???

Ca a lasat un oras intreg, Ovidiu, fara echipa de fotbal ???? Sau tu ai uitat de CS Ovidiu, echipa care a promovat in liga 3, dar care a disparut odata cu transformarea sa in FC Viitorul Ilfov ???? Sageata Navodari si Viitorul Ilfov au doar performanta unei singure promovari in Liga 1, FC Farul are 2 promovari consecutive in Liga 1, plus 1 finala de Cupa UEFA Intertototo si 1 finala de Cupa Romaniei si sa nu uitam ca FC FARUL L-A PROMOVAT PE HAGI, CHIAR DACA ACESTA NU DA 2 LEI DE ZGARCIT CE E, NU INVERS ??? DACA NU ERA HAGI, ERA UN ANTONESCU, TUFAN SAU PETCU !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5738 secunde