Săgeata Năvodari, victorie la limită în amicalul cu FC Dila Gori

111
Săgeata Năvodari, victorie la limită în amicalul cu FC Dila Gori - sageata-1391710584.jpg

Articole de la același autor

Echipa de Liga I Săgeata Năvodari a reușit, miercuri seară, o victorie la limită, scor 1-0 (0-0), în penultimul meci de verificare susținut în cadrul cantonamentului din Antalya, adversară fiindu-i FC Dila Gori, formație clasată pe locul trei în campionatul Georgiei. 


Conform informațiilor furnizate de ofițerul de presă al clubului, Cătălin Donose, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tigoianu, în minutul 75. 
Antrenorul Cătălin Anghel a început meciul în următoarea formulă: Baican, I. Filip, Mera, Borja, V. Lupu, Muzac, Vieru, Chiacu, I. Iordache, Tigoianu, S. Chițu. În min. 85, au mai intrat: Fl. Popa, S. Pană, Fl. Achim, Vezan, Deletic. 
Aseară, în complexul sportiv "Sidestar", Săgeata a disputat ultimul test, în compania celor de la FC Minsk (prima ligă din Belarus), meci terminat după închiderea ediției. 
Astăzi, formația dobrogeană va reveni în țară, cu o cursă aeriană, care va ateriza pe Aeroportul Otopeni, la ora 16,45. 




Conducerea clubului Săgeata Năvodari l-a transferat, ieri, pe mijlocașul Dulee Johnson, în vârstă de 29 de ani, venit de la IK Brage (prima ligă suedeză). Fotbalistul are dublă cetățenie liberiană și suedeză, iar în anul 2009 a fost campion și câștigător al Cupei Suediei. Contractul a fost semnat pe o perioadă de șase luni, cu po-sibilitate de prelungire pe încă un an.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3905 secunde