CS Tomis - U Reșița 28-40, în Liga Națională de handbal feminin

Cea mai mare umilință din istoria clubului

694
Cea mai mare umilință din istoria clubului - 31bcd89dfa2a1873e17145b743f47ae6.jpg

Articole de la același autor

Când am scris, acum vreo două săptămâni, că CS Tomis nu mai poate bate pe nimeni, au fost voci deranjate de această afirmație. Ei bine, predicția se adeverește, iar formația constănțeană a suferit una dintre cea mai mare umilință din istoria clubului, mâncând o bătaie soră cu moarte, acasă, de la codașa clasamentului.

Meciul cu Universitatea Reșița, disputat ieri dimineață, la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a 20-a a Ligii Naționale de handbal feminin, reprezintă o filă neagră în palmaresul echipei CS Tomis. Echipa a pierdut, scor 28-40 (12-18), în fața Universității, ocupanta ultimului loc în clasament, iar ceea ce a supărat cel mai mult a fost, de data aceasta, atitudinea jucătoarelor.
Chiar dacă lotul este cârpit, chiar dacă Mihaela Pîrîianu este abia la primul joc în calitate de antrenor, chiar dacă sunt probleme cu banii, nu ai voie să te prezinți în fața publicului cu o asemenea atitudine lipsită de ambiție și combativitate. Nu mai există dorință de victorie, blazarea a luat locul spiritului luptător. Echipa este prăbușită, haosul generalizat, decepția totală. Atenție fetelor, o să vă pierdeți însă simpatia publicului. Când iei acasă 40 de goluri (!!!) de la o adversară vai de capul ei trebuie să-ți pui un uriaș semn de întrebare în dreptul propriei persoane.
Chiar dacă nu va mai bate pe nimeni până la finalul campionatului, Constanța nu va retrograda, punctele acumulate în timpul mandatului lui Ion Crăciun fiind suficiente pentru a termina "deasupra liniei". Însă, ceea ce se petrece acum la club nu mai e sport!
***
Pentru CS Tomis, au marcat Georgeta Grigore (7), Aneta Barcan (5), Nicoleta Rusu, Daniela Arfir (câte 4), Oana Cîrstea, Diana Pătru (câte 3), Alexandra Iovănescu și Andreea Dincu (fiecare câte 1).
Celelalte rezultate ale rundei: Cetate De-va - U Cluj 26-27 (meci arbitrat de brigada constănțeană Moldoveanu / Georgescu), Rulmentul Brașov - HC Dunărea Brăila 20-24, CSM Craiova - CSM București 29-31, HCM Știința Baia Mare - HC Zalău 23-21, HC Oțelul Galați - HCM Roman 22-21. Partida Oltchim Râmnicu Vâlcea - HCM Buzău a fost amânată pentru data de 23 martie.
În clasament, CS Tomis își păstrează poziția a 10-a, cu 16 puncte. Lideră este Oltchim (37 p), urmată de U Cluj (32 p) și CSM București (30 p).
Etapa viitoare (duminică, 27 martie), CS Tomis va întâlni, în deplasare, pe HC Oțelul Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Nu mai pot bate pe nimeni!
Pagina a fost generata in 0.5239 secunde