Două medalii pentru CS Master Dance la Festivalul Dansului

Cei mai buni la vals și tango

572
Cei mai buni la vals și tango - 884d4314d11c0eab33721f7bab1b6f69.jpg

Articole de la același autor

Micii sportivi de la Clubul Master Dance s-au întors de la București, orașul gazdă al Festivalului Dansului, cu două medalii. În ciuda vârstei fragede, prichindeii de la malul mării au dat dovadă de un adevărat profesionalism și au urcat pe podium.

Festivalul Dansului a reunit formații din toate orașele României, dansatori sportivi de toate vârstele, iar preșcolarii din cadrul Clubului Master Dance au excelat, adjudecându-și două medalii.
Formația "Master Dance Vals" a urcat pe prima poziție la secțiunea Standard, în timp ce formația "Master Dance Tango" s-a clasat pe locul secund. Publicul a fost profund impresionat de spectacolul oferit de aceste două formații, iar arbitrii au rămas uimiți de complexitatea coregrafiilor. Practic, cele două formații s-au luptat între ele pentru locul întâi, fiind cu mult peste nivelul celorlalte participante.
"Copiii au vârste cuprinse între 5 și 7 ani și practică dansul sportiv de cel puțin un an, unii dintre ei chiar și de doi ani. Au numai două antrenamente pe săptămână la vârsta aceasta, însă rezultatele muncii lor nu au întârziat să apară. Acum, că au pornit pe acest drum, tinerii talentați sunt de neoprit. Au demonstrat că sunt cei mai buni din țară, iar acum sunt «bombardați» cu invitații la diverse spectacole. Totuși, ei trebuie să se concentreze în continuare la antrenamentele de dans, pentru că, din toamnă, urmează să intre în programul de pregătire pentru competițiile individuale de perechi. Acești copii au un viitor foarte promițător - evident, dacă vor continua cu aceeași dorință și seriozitate. Oricum, cu siguranță veți mai auzi de ei în viitorul nu foarte îndepărtat", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Master Dance, Lavinia Leonte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Sport : Invitație la dans
Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Stelele magice
Pagina a fost generata in 0.4456 secunde