Duminică, CS Dino vă invită la destindere

Super-spectacol de dans sportiv, la Năvodari

503
Super-spectacol de dans sportiv, la Năvodari - e31994f6c50d2de20cf0dd8bf3aca832.jpg

Articole de la același autor

CS Dino Constanța, în colaborare cu X‘S, Ritmic Gim Trend și New Force of Dance, organizează, duminică, 5 iunie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură din Năvodari, un super spectacol de dans.
La Dino Dance, eveniment sprijinit de Primăria și Casa de Cultură Năvodari (reprezentată prin Dora Botaș și Elena Matei), vor participa, alături de sportivii clubului, și copii de la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihologică (CRRNP) din Năvodari.
"Ei sunt invitații noștri speciali, cu speranța că le vom aduce un moment de bucurie în sufletele lor și un zâmbet pe chip", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Dino, Sever Vuap.
În cadrul spectacolului, vor fi premiate și echipele care au participat la campionatul intern de fotbal al Școlii "George Enescu" din Năvodari, moment în care va dansa ansamblul de majorete al instituției de învățământ amintite.
"Cu speranța că spectacolul nostru va stârni interes în rândul publicului, așteptăm o participare numeroasă, mai ales că intrarea este gratuită", a mai spus Sever Vuap.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Sport : Invitație la dans
Miercuri, 01 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Capul sus, privirea înainte!"
Vineri, 12 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Stelele magice
Pagina a fost generata in 0.5623 secunde