Preliminariile EURO 2022 la handbal masculin

Cerber şi marcator! Iancu, imperial în meciul României cu Muntenegru

131
Cerber şi marcator! Iancu, imperial în meciul României cu Muntenegru - cerber2-1604935601.jpg

Articole de la același autor

Portarul Ionuț Iancu, de la HC Dobrogea Sud, a fost MVP-ul meciului de la Baia Mare, unde naţionala masculină de handbal a României a învins, scor 36-27 (16-13), reprezentativa Muntenegrului, bifând astfel prima victorie în calificările pentru EURO 2022.

Iancu a avut o evoluție senzaţională, cu parade în serie care au tăiat elanul oaspeților și au făcut diferența la începutul reprizei secunde. Mai mult, goal-keeper-ul Constanţei a marcat două goluri şi a declanșat inspirat contraatacuri rapide, finalizate mai ales de extrema dreaptă Gabriel Bujor, golgeterul partidei, cu opt goluri din nouă aruncări.

„N-am mai înscris în niciun meci atâtea goluri”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, Ionuț Iancu.

Într-un alt meci din Grupa a 8-a, Suedia a surclasat Kosovo, la Prishtina, scor 30-16.

În clasamentul grupei, Suedia ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de România (2 puncte), Muntenegru (2 puncte) şi Kosovo (0 puncte).

România va juca următorul meci în data de 10 martie 2021, în deplasare, cu Kosovo.

Tricolorii nu s-au mai calificat la un turneu final de Campionat European din anul 1996.

XXX

Şi Nebojsa Simovic, pivotul muntenegrean al HC Dobrogea Sud, s-a remarcat în meciul de la Baia Mare. „Simo” a fost adversarul tricolorilor, alături de un alt fost jucător al Constanței, Stevan Vujovic, golgeterul oaspeților, cu şase goluri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6656 secunde