FC Viitorul, victorie cu Dinamo, chiar şi fără 10 jucători de bază

137
FC Viitorul, victorie cu Dinamo, chiar şi fără 10 jucători de bază - fcviitorul2-1604935540.jpg

Articole de la același autor

Cu o formulă de start inedită, generată de numeroasele absențe, cu o bancă de rezerve rarefiată din cauza acelorași probleme de efectiv, FC Viitorul a întâlnit, pe teren propriu, pe Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Ligii I la fotbal.

Chiar dacă nu a putut conta, din diverse motive, pe nu mai puţin de 10 jucători - Cojocaru, Iancu, Căbuz, Ciobanu, Mladen, Chițu, Josemi, Matei, Martinez, Benzar -, echipa constănţeană a făcut un joc foarte bun şi a păstrat pe litoral toate cele trei puncte.

După primele 45 de minute, tabela încă indica 0-0, deşi FC Viitorul ar fi putut deschide scorul în min. 27, la marea ocazie a lui Ely, care a ratat de puțin ținta. S-a făcut 1-0 în min. 53, când fundaşul central Alin Dobrosavlevici l-a învins pe portarul dinamovist cu o lovitură de cap din 5 metri, după o lovitură de colț executată de Mățan, iar două minute mai târziu, atacantul olandez Luckassen a mărit diferenţa cu un șut de la 12 metri, după o pasă a lui George Ganea. Scorul final, 2-1, a fost stabilit de Borja Valle, în min. 64, cu un șut din interiorul careului.

FC Viitorul (manager Ruben de la Barrera): Tordai, Dussaut, Ghiță, Dobrosavlevici, De Nooijer, Casap (min. 66, Artean), Gaztanaga, Mățan (min. 82, Stoian), Fernandez (min. 66, Boboc), Luckassen, Ely (min. 55, Ganea).

Graţie acestei victorii, FC Viitorul a urcat în zona de play-off: locul 6, cu 16 puncte.

Neînvinsă de şapte etape, în care a acumulat patru victorii şi trei egaluri, echipa constănţeană va juca, etapa viitoare (20/23 noiembrie), în deplasare, cu Academica Clinceni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Sport : Meciuri spectaculoase în Liga 3 la fotbal
Pagina a fost generata in 0.538 secunde