CFR Cluj - Young Boys 1-1, în turul 3 preliminar din Champions League. Ardelenii, egalați în minutul 90+3

204
CFR Cluj - Young Boys 1-1, în turul 3 preliminar din Champions League. Ardelenii, egalați în minutul 90+3 - denisalibeccfrclujyoungboysberna-1628061033.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj - Young Boys Berna s-a terminat 1-1, în turul 3 preliminar al Champions League, după ce ardelenii au fost egalați în prelungiri. Totul se decide în returul de săptămâna viitoare. Meciul a început nesperat de bine pentru CFR, care a deschis scorul după mai puțin de 4 minute, prin Manea, dintr-o poziție suspectă de offside. Young Boys a dat primul semnal de alarmă la poarta clujenilor în minutul 8, dar Arlauskis a fost pe fază.

Alibec și-a încercat norocul cu un șut din marginea careului, dar mingea a fost deviată și a trecut peste poartă. Atacantul ardelenilor a avut apoi ghinion; s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 21. Elvețienii au avut cea mai mare ocazie a meciului în minutul 34, când șutul lui Elia a fost blocat fantastic de marcatorul golului, Manea. În repriza secundă, Young Boys a ieșit parcă mai bine organizată de la vestiare, însă clujenii au scăpat de gol după șutul defectuos al lui Fassnacht.

Elia și-a încercat apoi norocul cu două șuturi din afara careului, dar același Arlauskis a fost atent. În minutul 88, trupa lui David Wagner a avut o ocazie mare, iar în prelungiri a dat lovitura prin rezerva Sierro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde