CFR Constanța sau sportul în alb și vișiniu

1038
8
CFR Constanța sau sportul în alb și vișiniu - cfr-1324579071.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare final de an, în luna decembrie, Clubul Sportiv CFR Constanța își face bilanțul, trage linie, vede ce a fost bun și ce trebuie îmbunătățit, dar își face planuri și pentru sezonul viitor.

În sezonul competițional care s-a încheiat, 60 de seniori și 50 de juniori au fost legitimați la gruparea feroviară constănțeană, condusă de președintele Dumitru Ionel.
Cel mai bine s-a comportat echipa de bowling, care a terminat turul campionatului Diviziei A pe locul trei, un veritabil record în materie.
Echipa de fotbal, care participă în Campionatul Județean, Seria Est, se află pe locul cinci, iar în Liga Old Boys, CFR ocupă poziția secundă, cu 46 de puncte, la o "lungime" de liderul SNC (47 p).
În Campionatul Național de rugby juniori U16, echipa CFR - Grup Școlar "Gh. Duca" este pe locul doi și tot la capitolul lucruri pozitive mai sunt de trecut rezultatele foarte bune ale atleților vete-rani Alexandru Pop, Marian Piron și Gheorghe Romașcanu, la Campionatele Naționale de cros și marș.
De asemenea, secția de popice veterani raportează un loc șase (din 24 de echipe) la Campionatul Național de la Iași.
"Încheiem un an 2011 care ne-a adus și bucurii, dar și neîmpliniri, un an greu nu numai pentru cluburile sportive, ci și pentru întreaga societate românească. Vreau să le mulțumesc pe această cale sponsorilor, instituțiilor partenere, cu care avem protocoale de colaborare, gen CS Farul, CS Cleopatra, celor care ne ajută să ne continuăm activitatea, precum Liviu Petrescu, președintele secției de fotbal, sau Constantin Olteanu", a declarat, pentru "Cuget Liber", secretarul clubului CFR Constanța, Radu Gheorghe.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

dodo
23 decembrie 2011
rugby

scuza-ma ca intervin , sorin...nu esti bine informat de data asta...la rugby U16, IG Duca CFR este pe locul 3...s-ar putea sa nu fie vina ta, ci a surselor tale...oricum verifica informatiile pe care le oferi si la AJR...asa ar fi profi..cu stima

Linia a II de la ITC
23 decembrie 2011
rugby 2

Cojo, nu este cazul sa te mai miri de nimic in privinta acestui baiat care scrie articole la comanda stapinului. Eu propun ca la fiecare articol destinat rugby-ului, sa scriem si noi in paralel un articol, dar cu informatii adevarate, in semn de respect pentru cei care sustin si urmaresc tot ceea ce inseamna rugby dobrogean.

cosmin averiti
23 decembrie 2011
de la strutzu man

poate cel mai bine ar fi sa afisezi si clasamentul, ca sa lamurim povestea asta. PS: eu nu am inteles care ITC si care linia a doua ? :)))

mache
23 decembrie 2011
fotbal

despre Liviu Petrescu numai cuvinte de lauda,care face totul din pausiune si dragoste pentru copii. TOATA STIMA SI RESPECTUL pentru el UN OM DEOSEBIT

Ady
23 decembrie 2011
FOTBAL

DA TOT RESPECTUL pentru PETRESCU LIVIU, asa este Mache ?am trecut pe la stadionul CFR o schimbare radicala vestiare facute de la A la Z ,tribuna, care nu mai exista, vopsita, puse scaune,sali de protocol jos palaria pentru el,a facut asta fara nici un ajutor daca stam bine sa ne gandim.Terenurile sunt intr_o stare foarte buna ;;;;;;;mai este nevoie de cativa sponsori iar CFR-ul va putea urca bafta multa

dodo
24 decembrie 2011
fotbal-rugby

tot respectul pentru dl.PETRESCU LIVIU...trebuie sa stiti ca partea dreapta a vestiarelor precum si dusurile au fost renovate de catre RC TOMITANII...intr-adevar dl.Petrescu are meritul de a fi participat si dumnealui la aceasta renovare dar ne-a si ajutat de oricate ori l-am solicitat pentru cosmetizare terenului de rugby...Totusi sa nu uitam ca au fost si alti oameni care au bagat bani acolo...terenul de rugby l-au refacut Tomitanii, ca super echipa U16 a CFR joaca meciurile pe stadionul Cleopatra...asa ca mucles cu rugbyul CFR-ului...a fost odata

SORIN MIHALACHE
25 decembrie 2011
CRACIUN FERICIT

CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.536 secunde