Constanța își premiază valorile!

Cinci sportivi de la CS Farul, recompensați pentru performanțele de la Baku

234

Articole de la același autor

În week-end, Clubul Sportiv Farul Constanța a organizat, pe scena Casei de Cultură, ediția a XX-a a Campionatului Național de gimnastică aerobică și ediția a XVI-a a Cupei Farul. 


Un spectacol în care muzica, dansul și culorile au creat o atmosferă demnă de concursuri internaționale. Competițiile s-au desfășurat pe durata a două zile. Încă de la finalul primei zile, aerobicii constănțeni și-au adjudecat podiumul atât la juniori, cât și la seniori, însă cu bilanțul medaliilor obținute de CS Farul la aceste competiții vom reveni în ediția de mâine. 


În cadrul acestui eveniment, clubul constănțean a inclus o festivitate de premiere a sportivilor care au obținut rezultate meritorii la Jocurile Europene de la Baku. Suma totală a premiilor atinge 35.250 lei și a fost obținută în cadrul unui proiect solicitat de CS Farul, inițiat de primarul Decebal Făgădău și aprobat de Consiliul Local. 


Sportivii și antrenorii premiați sunt: gimnaștii aerobici Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu și Dacian Barna, antrenoarea Maria Fumea, Daniela Hondiu (sambo), antrenorul său, Viorel Gâscă, pugilistul Florentin Niculescu și antrenorul său, Mihai Constantin. 


Înmânare premiilor a fost realizată chiar de primarul Decebal Făgădău, care s-a arătat încântat și de competițiile de gimnastică, și de performanțele obținute de sportivi la Baku. 


"Am considerat că este nu doar o datorie, ci și o onoare să fiu alături de campionii Constanței, care s-au transformat în campionii României și care ne-au reprezentat cu atâta cinste la primele Jocuri Europene de la Baku. Am vrut să dau un semnal de susținere permanentă pentru sportul constănțean și pentru CS Farul. Cred că anul 2015 este un moment de restart al sportului, pe toate palierele, sport de masă, sport de performanță, sport individual sau de echipă. Mi-am propus să susțin în egală măsură sportul de masă și de performanță", a declarat Făgădău, care, la rândul său, a fost premiat de către Viorel Gâscă, cu o medalie cu logo-ul Jocurilor Europene de la Baku, și de către Ilie Floroiu, directorul executiv al CS Farul, cu un trofeu simbolic. 


Pentru sportiva Daniela Hondiu, această premiere a fost o reală surpriză. 


"E prima oară când văd un concurs de gimnastică aerobică. Nici nu știam de ce trebuie să ajung repede la Constanța. Abia pe drum am aflat de premiere", a spus Daniela. 


Despre experiența de la Baku, gimnasta Bianca Gorgovan a menționat: "La Baku, a fost o experiență unică. A fost extrem de greu, dar și foarte frumos și o experiență de neuitat. Premiile înseamnă enorm, pentru că știm că sunt oameni în spate care se străduiesc ca noi să fim premiați și ne simțim apreciați". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3192 secunde