Primăria Constanța ar putea da pensionarilor vouchere în loc de pachete cu alimente

1155
4
Primăria Constanța ar putea da pensionarilor vouchere în loc de pachete cu alimente - primariaconstantapensionaricoada-1444759672.jpg

Articole de la același autor

Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a clarificat, ieri, după ședința Consiliului Local Municipal, zvonul care apăruse cum că pensionarii nu vor mai primi ulei în pachetele cu alimente. 


El a explicat că, din cauza secetei care a mărit prețul uleiului, pachetele care vor fi oferite, cât de curând, de Primăria Constanța nu vor conține, ca de obicei, acest aliment, deoa-rece ofertele au crescut față de cele primite la începutul anului. Șeful administrației publice locale a declarat că instituția va achiziționa separat uleiul, iar în momentul în care acesta va fi pe stoc, oamenii îl vor primi retroactiv și pentru lunile în care nu s-a distribuit. Totodată, Făgădău a spus că se discută posibilitatea înlocuirii pachetelor alimen-tare cu vouchere pe baza cărora pensionarii să meargă și să-și cum-pere ce vor de la magazine. 


"Când vor primi pachetele cu ali-mente în această lună, vor primi și un chestionar. Vreau să aflu direct de la beneficiari ce preferă, pachete sau vouchere. Luna viitoare, când își vor ridica pachetul, vor preda chestionarul astfel încât, până la sfârșitul anului, să știm exact ce-și doresc. Valoarea tichetelor ar urma să fie stabilită în ședința Consiliului Local însă, nu va fi diminuată comparativ cu costul pachetului cu alimente pe care-l primesc acum", a declarat primarul interimar Decebal Făgădău.


Comentează știrea

A innebunit Fagadau
14 octombrie 2015
Mai bine dati pachete

Pai spectacolul,unde este spectacolul,renuntati la circ ? Pentru pachete stai la coada. Coada o vede toata lumea.Coada se vede din satelit.Te vad turistii,te vede toata Europa.Uite spectacolul,uite ce bun e pesedeul ! Intreaba omul: ce se da la coada asta ? Altul raspunde:Fagadau da ajutoare la sarmani.Da' cine este Fagadau ? Fagadau este unu' de la pesede.Aaaa...daa,pesede ! Pai vezi ? Pesede are grija de noi.Treci la coada si voteaza pesede ! Draga Pesede,mai aveti pungi cu Mazare ? Pe toate pungile cu ajutoare de la Mazare era scris urmatorul text:"consiliul local al municipiului constanta-Primar Radu Stefan Mazare".Pe autobuze:"consiliul local al municipiului constanta-Primar Radu Stefan Mazare".Pe zidurile scolilor,gradinitelor:"consiliul local al municipiului constanta-Primar Radu Stefan Mazare" Radu Mazare si Decebal Fagadau,doi oameni din popor,oameni de o modestie rar intalnita.

un platitor de taxe
14 octombrie 2015
moca de la noi...

mai primare, tu reprezinti si trebuie sa iti faci jobul pt TOTI locuitorii orasului.... lasa aruncatul banilor pe tigani si pensionari, adica mocangii care va tot voteaza pe voi pt un blid de mancare si transport gratuit, ocupa-te de oras, per ansamblu, parcari, parcuri, monteaza centrale pe gaz in toate pct termice si scapa orasul de povara CET ! asta e treaba ta, nu sa iti asiguri masa de votanti pe banii nostri, care platim cel mai mare pret la gigacal. pt nesimtirea voastra !

Bogdan
14 octombrie 2015
O oportunitate unica

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email: [email protected]

maria
20 octombrie 2015
incredibil

Buun , vaucere.I-a venit mintea la cap Primariei? Nu cred. Unde se vor distribui aceste vaucere? Tot in aceleasi locuri? Pai tot vor face coada, vor face acelasi spectacol, cu tot tacimul: cozi noaptea , mizerie,blocat strada,fecale in usile scarilor de bloc, DEZORDINE. DEZORDINE organizata de PRIMARIE. NU cumva reprezinti toti cetatenii donmule PRIMAR. Sa stii ca si noi votam......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3575 secunde