Cine este faristul care se pozează alături de eleve în Noua Zeelandă

406
Cine este faristul care se pozează alături de eleve în Noua Zeelandă - rugby-1315423737.jpg
Echipa națională de rugby a României a ajuns, ieri, la Invercargill, orașul în care va avea loc partida cu Scoția, prima a "stejarilor" la Cupa Mondială din Noua Zeelandă.
În ultima zi petrecută la Ashburton, unde s-au antrenat luni, marți și miercuri, jucătorii români au efectuat o ședință de pregătire, s-au relaxat la piscină și au făcut vizite prin școlile din localitate, unde faristul Cătălin Nicolae, împreună cu Rațiu, Rădoi, Nere și Tonița, s-au fotografiat alături de tinerele eleve.
Din păcate, veștile din tabăra României nu sunt tocmai plăcute, staff-ul tehnic având probleme cu unii jucători. Astfel, Calafeteanu este suspectat de pancreatită și aproape sigur nu va putea evolua în meciul cu Scoția, în timp ce Tincu și Tonița sunt și ei incerți.
Partida România - Scoția se joacă sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 4.00, ora României, și va fi transmisă în direct de DigiSport.
Înaintea jocului, statistica este de partea scoțienilor, care au câștigat ultimele șase meciuri directe, învingându-ne chiar la precedenta Cupă Mondială, cu 42-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2252 secunde