Euro 2016

Cine merge în finală: Germania - Franța, de la ora 22

165
Cine merge în finală: Germania - Franța, de la ora 22 - cinemerge-1467822035.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 22, pe "Stade de Velodrome" din Marsilia, se va decide și cea de-a doua finalistă a Campionatului European de fotbal din Franța, în urma confruntării dintre reprezentativele țării gazdă și Germaniei.

Un clasic al turneelor finale, meciul din această seară se anunță a fi extrem de tensionat pentru ambele combatante, presiunea fiind maximă. Franța este obligată de statutul de țară organizatoare, în fața propriilor suporteri, de a scrie istorie, iar de partea cealaltă, Germania este campioana mondială în exercițiu. Antrenorul german Joachim Low are probleme mari de lot, după ce Mats Hummels a fost suspendat, iar Sami Khedira și Mario Gomez s-au accidentat în sfertul de finală contra Italiei și nu pot fi recuperați la timp. În garnitura de start va intra veteranul Bastian Schweinsteiger, care a acuzat și el dureri zilele trecute.

Din păcate pentru nemți, opțiunile nu sunt foarte multe pentru mijlocul terenului, Low considerând că Emre Can și Julian Weigl sunt prea cruzi pentru a fi aruncați într-o asemenea luptă.

Francezii sunt în efectiv complet și vor alinia cea mai bună formulă gândită de Didier Deschamps, pentru a se califica în marea finală.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe Nicola Rizzoli, ajutat de Elenito Di Liberatore și Mauro Tonolini.

Partida poate fi urmărită în direct pe Pro Tv și Dolce Sport 1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6005 secunde