Astăzi, ședință de Consiliu Director

Cine va fi noul antrenor al FC Farul?

1510
6
Cine va fi noul antrenor al FC Farul? - fcfarul-1323122614.jpg

Articole de la același autor

După ce antrenorul Marian Pană a lăsat FC Farul pentru prim-divizionara Dacia Mioveni, șefii clubului constănțean trebuie să-i găsească rapid înlocuitor. În aceste condiții, astăzi, este programată ședința Consiliului Director, eveniment în cadrul căruia vor fi puse în discuție și propunerile pentru postul de antrenor principal.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că ședința, ce se va desfășura la sediul clubului de pe strada Primăverii, nu va fi una decisivă, în sensul numirii imediate a unui tehnician.
"Vom analiza propunerile fiecăruia și vom avansa discuțiile despre numirea unui nou antrenor. Însă, nu va fi o ședință decisivă, avem timp suficient să ne hotărâm și să luăm decizia cea mai bună", a explicat oficialul farist.
Bursa zvonurilor i-a dat drept posibili succesori ai lui Marian Pană pe Ioan Sdrobiș (în prezent liber de contract) sau Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al Snagovului. În ultimele zile, a mai apărut o variantă - Robert Niță, antrenor la echipa de Liga a III-a FC Voluntari, dar nu ar fi exclus să mai fie scos la iveală încă un nume.


Comentează știrea

4D
6 decembrie 2011
Farul Vs. Viitorul: Cateva observatii...

Singurele asemanari dintre Farul si Viitorul este ca amandoua poarta numele "Constanta" in titlu si amandoua au doi presedinti de cluburi capabili: Marcel Lica si Paul Peniu. In rest diferentele sunt uriase. Viitorul este pe locul 1, Farul pe locul 10, Viitorul are meciuri de pregatire chiar si dupa ce s-a incheiat turul (ceea ce arata o rigurozitate si o disciplina maxima), Farul a ramas si fara antrenor si fara o parte din jucatori si a incheiat turul in genunchi, Viitorul are o situatie financiara sigura si consistenta, Farul este un club care duce lipasa banilor chiar si pentru mentinerea echipei in Liga 2, Viitorul are in spate echipe puternice de juniori si un... viitor asigurat, Farul nu are mai nimic, iar viitorul ii este pus sub semnul intrebarii. Aceste observatii ma fac sa cred ca daca Farul nu va reusi sa atraga in scurt timp un investitor de puternic, in Constanta va exista in curand o singura echipa, Viitorul, si nu este deloc bine!

rechin
6 decembrie 2011
observatii

Am si eu o singura observatie...FARUL are in spate o traditie de zeci de ani..viitura o traditie:)) de 2 ani...cu asta am spus totul

vasile
6 decembrie 2011
farul

FARUL este si va fi echipa orasului Constanta! Viitorul are baza in orasul Ovidiu--deci nu poate deveni decat o formatie de cartier,in timp. Cea mai buna solutie de antrenor pentru FARUL este acum FANE PETCU,JUCATORUL EMBLEMATIC AL ACESTEI ECHIPE SI AL CONSTANTEI! MERITA ACEASTA SANSA,MAI ALES CA A PLECAT DE LA VIITORUL SI A VENIT LA COPIII LUI FARUL PE BANI MAI PUTINI! CONSTANTA IL IUBESTE SI SIGUR VA ADUCE DIN NOU SPECTATORI PE STADION! SI VA FACE SI ECHIPA CU JUCATORI CONSTANTENI DIN DIVIZIILE INFERIOARE SI CU TINERI! IAR CA ORGANIZARE CRED CA D-NUL PRESEDINTE LICA ESTE IN STARE SA ORGANIZEZE UN CLUB MUNICIPAL CARE SA SE FINANTEZE DIN COTIZATIILE SPECTATORILOR! AJUTAM CU TOTII!!! 100 EURO PE AN ORI 10 000 DE MEMBRII COTIZANTI FAC 1 000 000 EURO! ESTE ASIGURATA FUNCTIONAREA CLUBULUI;DACA COMANESCU,BOSANCEANU,IDU,DUSU SI UNII MARI HOTELIERI DE PE LITORAL MAI INVESTESC CATE CEVA IN CATE UN JUCATOR AM PUTEA AVEA SI NOI O ECHIPA MARE! IA PRIMARIA AR TREBUI SA FACA STADIONUL COMPETITIV PENTRU LIGA CAMPIONILOR! SUCCES NEA LICA! DACA NU ,LASA PE ALTUL CA NE-A DEPASIT VASLUIUL!!! SI OTOPENI,SI CHIAJNA,SI...ALTE COMUNE. MACAR DACA ERAU COMUNA DIN PARIS,VORBA LUI ANTONESCU! HAI LA MECI!!!

suporter FC Farul
6 decembrie 2011
Pentru vasile ?

Stefan Petcu nu este angrenat in proiectul lui Gheorghe Hagi de la Ovidiu ? Daca NU, ar fi super sa vina la Farul 1920 Constanta fiindca ar fi ca Pep Guradiola pentru Barcelona :)

suporter FC Farul
6 decembrie 2011
Pentru 4D

Aveti pe site-ul liga2, un suporter FC Viitorul Constanta, care va face clubul de rusine, atacand copilareste cu afirmatii defaimitoare asupra clubului FC Farul 1920 Constanta, iar acest lucru spume multe lucruri despre FC Viitorul Constanta, lipsa de fairplay din partea acelui pustan e evidenta. Suporterii faristi nu stau sa atace fara motiv clubul FC Viitorul Constanta pe forumuri sau site-uri, asa cum o face acel pustan de 12 ani (probabil de la Academie). Suporterii lui FC Farul 1920 Constanta sunt putini, dar au macar cei 7 ani de acasa si degeaba aveti voi cei de la Ovidiu echipa de UCL, daca suporterii vostri de la Viitorul Constanta nu stiu sa se controleze si sa isi respecte adversarul !!!

fcfc
6 decembrie 2011
discutati degeaba

discutati degeaba , viitorul o sa promoveze iar noi FARUL nici nu stim daca o sa mai fim ....atata timp cand esti condus de un patron fara bani iar autoritatile si oamenii de afaceri din cta iti intorc spatele e greu

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Sport : Ce îi lipsește Farului pentru a promova?
Pagina a fost generata in 1.5245 secunde