Cluburile FC Farul şi FC Dallas, acord pentru transferul fotbalistului Enes Sali

309
Cluburile FC Farul şi FC Dallas, acord pentru transferul fotbalistului Enes Sali - 1-1701768704.jpg

Articole de la același autor

Cluburile FC Farul Constanţa şi FC Dallas (SUA) au ajuns la un acord privind transferul fotbalistului Enes Sali (17 ani) la formaţia care evoluează în Conferinţa Vest din MLS (Major League Soccer).

După ce a debutat în primul eşalon în tricoul echipei constănţene, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc şi apoi cel mai tânăr jucător care a evoluat în istoria primei reprezentative a României.

Format la Academia Hagi, Enes Sali a jucat pentru echipa de seniori a Farului în 56 de partide în toate competiţiile, în care a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive.

Enes Sali se va alătura noii echipe în prima parte a anului viitor, după efectuarea formalităţilor de obţinere a vizei.

„Mulţumim, Enes, pentru evoluţiile în alb-albastru şi mult succes în carieră!”, au transmis reprezentanţii clubului FC Farul.

În Major League Soccer, campionatul Statelor Unite ale Americii, mai evoluează un jucător român, provenit tot de la echipa constănţeană, Alexandru Măţan, la Columbus Crew, echipă calificată în finala MLS.

XXX

S-au pus în vânzare biletele pentru partida dintre echipele FC Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti, din etapa a 19-a a Superligii, programată duminică, 10 decembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul bilete.ro, dar şi din reţeaua de magazine bilete.ro - Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay şi Poşta Română - la următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 1, 80 de lei - Tribuna 2 şi 40 de lei - peluze.

„Accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 15.30. Copiii cu vârsta sub 7 ani au intrarea gratuită însoţiţi de un părinte care şi-a achiziţionat un bilet. Dacă părintele este însoţit de doi copii, acesta trebuie să mai achiziţioneze un bilet”, au explicat organizatorii evenimentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6736 secunde