Colosul din defensivă! Un nou transfer reușit de HC Dobrogea Sud

459
Colosul din defensivă! Un nou transfer reușit de HC Dobrogea Sud - handbal-1562865643.jpg

Articole de la același autor

După ce i-a transferat pe egiptenii Karim Hendawy și Omar Yassin, conducerea clubului HC Dobrogea Sud a mai reușit o achiziție de marcă, înregimentându-l pe muntenegreanul Nebojsa Simovic.

Handbalistul în vârstă de 26 de ani este o adevărată forță a naturii: are 1,99 metri înălțime și 114 kilograme, joacă pe postul de pivot, dar specialitatea sa este apărarea, informează site-ul oficial al clubului.

"Este un câștig important pentru echipa noastră în faza defensivă, Nebojsa având în CV-ul său meciuri grele la cel mai înalt nivel cu naționala muntenegreană", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

Simovic a participat în 2018 la turneul final al Campionatului European, iar în preliminariile EURO 2020, anul acesta, în aprilie, a făcut parte din "gașca nebună" care a învins campioana mondială en titre, Danemarca, la Podgorica. Cu Simovic în lot, naționala Muntenegrului este calificată la turneul final de anul viitor.

Noua achiziție a clubului constănțean a evoluat ultima dată în Ungaria, la Davas.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu HCDS Constanța. Am auzit multe lucruri bune despre acest club, abia aștept să începem sezonul și să-mi ajut coechipierii pentru a obține împreună cele mai bune rezultate. Hai, Constanța!", sună prima declarație a lui Nebojsa Simovic de la sosirea pe litoral.

Nebojsa Simovic a semnat un contract pe doi ani cu HC Dobrogea Sud și se va alătura echipei pe 15 iulie, la reunirea lotului după vacanța inter-competițională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde