FC Viitorul, victorie în amicalul cu Spartak Varna

1089
FC Viitorul, victorie  în amicalul cu Spartak Varna - fotbal-1562865677.jpg

Articole de la același autor

 Victorie confortabilă pentru FC Viitorul în ultimul meci amical înaintea startului în noul sezon din Liga 1. Constănțenii au învins, pe teren propriu, formația bulgară Spartak Varna, cu scorul de 2-0 (2-0), după un meci în care diferența pe tabelă ar fi putut fi mult mai mare.

Pentru FC Viitorul, au evoluat în această partidă portarul Cătălin Căbuz, un produs al Academiei Hagi, dar care în ultimii ani a fost împrumutat la FC Hermannstadt, precum și Marco Dulca, recent transferat de la Swansea City, informează site-ul oficial al clubului.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în prima repriză, autori fiind Eric (min. 25) și Keyta (min. 34).

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Căbuz (min. 46, Cojocaru), Boboc, Dulca (min. 80, Popescu), Ghiță (min. 80, Bîrzu), Kuipers, Ciobanu (min. 70, Grosu), Achim (min. 46, Tîrcoveanu), Ammari (min. 70, Mălăele), Eric (min. 46, Pitu), Calcan (min. 70, Mihai), Keita (min. 46, Munteanu).

FC Viitorul debutează în noua ediție a Ligii 1, luni, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania celor de la Dinamo București.

Vînă, transferat la FCSB

FC Viitorul și FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Ionuț Vînă.

Sosit la Academia Hagi în 2009, Ionuț Vînă a fost mereu unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului. Cu FC Viitorul a câștigat primul titlu la categoria U15, iar apoi au urmat alte două campionate la U19, fiind totodată internațional de juniori la toate categoriile de vârstă. La seniori, a contribuit, de asemenea, la toate succesele formației constănțene: titlul național în sezonul 2016-2017, iar apoi Cupa României și Supercupa României în sezonul 2018-2019.

"FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes în carieră", a transmis conducerea clubului constănțean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul, amical cu Spartak Varna
Pagina a fost generata in 0.4603 secunde