FC Viitorul pune, mâine, în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo

515
FC Viitorul pune, mâine, în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo - fotbal-1562771207.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la ora 10.00, se pun în vânzare biletele pentru partida FC Viitorul - Dinamo București, din cadrul primei etape a Ligii I la fotbal (sezonul 2019/2020), programată luni, 15 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Biletele au următoarele prețuri: 80 lei - Tribuna I, 60 lei - Tribuna a II-a, 30 lei - Peluze și se pot procura prin rețeaua bilete.ro și în rețeaua parteneră: Poșta Română, Inmedio, Germanos și Vodafone.

În ziua meciului, se vor comercializa bilete la casele speciale ale stadionului, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

XXX

Așa cum a procedat și în stagiunea anterioară, conducerea clubului constănțean va pune la dispoziția suporterilor care vor să vadă live meciul cu Dinamo, dar care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu.

Autocarul va pleca luni, 15 iulie, la orele 19.30, de la Palatul Copiilor, returul transportului suporterilor fiind asigurat imediat după încheierea partidei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul, amical cu Spartak Varna
Pagina a fost generata in 0.3781 secunde