Constănțeanul Ștefan Paloși, un nou titlu de campion

371

Articole de la același autor

La Curtea de Argeș, a avut loc, recent, a patra ediție a turneului Dr. Oetker Argeș Cup junior U16, turneu inclus în Tennis Europe Junior Tour 2015. 


La turneu, a participat și constănțeanul Ștefan Paloși (CS Mamaia Idu), care a câștigat trofeul probei de dublu, alături de Răzvan Baiant (Canada, favoritul nr. 4). Cei doi au dispus pe rând de perechile Șerban Bonchis/Alex Stokker (România), scor 6-2, 6-4, de Cosmin Lauran/Teodor Ureche (România), scor 7-6 (5), 6-0, și de Rareș Mandu (nr.1)/Sergiu Medeșan, scor 6-7 (5), 7-6 (5), 11-9. 
În finală, perechea Paloși/Baiant a învins perechea formată din Ioan Luca Vidan și Nicholas David Ionel (nr. 2), scor 6-1,6 -2. 


Paloși a mai concurat la proba de simplu, de unde s-a retras în semifinale, din cauza unei ușoare accidentări. 


Constănțeanul pleacă în această dimineață, alături de antrenorul său, Damian Petcu, și de Selma Cadâr (LPS), la Tbilisi, pentru a participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). 


"Am preferat să mă retrag de la simplu, pentru că am avut o durere la mână și m-am menajat pentru participare la Festivalul Olimpic. Sunt încrezător că pot face un joc bun la Tbilisi. Câștigarea acestui titlu mi-a crescut încrederea", a declarat, pentru "Cuget Liber", sportivul. 


Atât Ștefan, cât și Selma vor concura la simplu și la dublu. La dublu, Paloși va face pereche cu Cristian Andreescu, iar Selma, cu Andreea Prisăcariu. 


Din delegația României parti-cipantă la FOTE, mai fac parte și alți constănțeni: atleții Răzvan Grecu (CS Farul/CSS 1), Ioana Manoliu (LPS), împreună cu antrenorul Daniel Cojocaru, și înotătorul Ro-bert Văleanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4005 secunde