Constănțeanca Selma Cadâr, câștigătoarea ITF 20th Wilson Tivoli Trophy

187
Constănțeanca Selma Cadâr, câștigătoarea  ITF 20th Wilson Tivoli Trophy - constanteniifoteselmacadar-1437586194.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeancă de tenis Selma Cadâr, de la LPS "Nicolae Rotaru", a cucerit, la sfârșitul săptămânii trecute, trofeul turneului ITF 20th Wilson Tivoli Trophy, desfășurat la Timișoara. Selma, desemnată principala favorită a turneului, a învins-o, în finală, pe croata Lea Boskovic, scor 6-4, 6-4.

După acest turneu, constănțeanca va merge la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), alături de colegul său Ștefan Paloși (CS Mamaia Idu) și de antrenorul Damian Petcu (CS Mamaia Idu). Festivalul va avea loc în perioada 26 iulie - 1 august, la Tbilisi (Georgia), iar România va fi reprezentată de 66 de sportivi.

Constanța va mai fi reprezentată la FOTE de atleții Răzvan Grecu (CS Farul/CSS 1) și Ioana Manoliu (LPS), împreună cu antrenorul Daniel Cojocaru, și de înotătorul Robert Văleanu.

v v v

La turneul de la Timișoara, constănțeanul Adrian Boitan (CS Mamaia Idu) s-a clasat pe locul doi la proba de dublu. Boitan a făcut pereche cu slovacul Jakub Behun și au pierdut în finală în fața cuplului Ergil Kirkin/Kristofer Sliman (Turcia/Estonia), scor 4-6, 6-2, 9-11.

În altă ordine de idei, sportiva Roxana Manu (LPS "Nicolae Rotaru") participă, în această săptămână, la Campionatul European de tenis, la categoria 14 ani, găzduit de orașul Pilsen (Cehia). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5669 secunde